Abone Ol

Bahar gelir... Doğum günü sahnesinde Zekai Tunca Sürprizi!

Müzik direktörlüğünü Selami Şahin’in yaptığı “İlla da” adlı albümüyle büyük çıkış yakalayan, genç kuşağın yeni solistlerinden Bahar Gelir, yeni yaşını Kalamış Paysage Restaurant’daki konserinde kutladı.

Bahar gelir... Doğum günü sahnesinde Zekai Tunca Sürprizi!

Sahnede pasta kesen genç şarkıcıya en büyük sürprizi proje albümünde yer aldığı Zekai Tunca yaptı.

Zekai Tunca, Bahar Gelir’le aynı sahneyi paylaştı, onunla birlikte şarkılar söyledi.

Aynı zamanda; Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji bölümü mezunu olan sahnelerin yıldız isimlerinden Bahar Gelir, 30 Mart Cumartesi akşamı dinleyicileriyle Kalamış Paysage Restaurant’da buluştu.

Bahar gelir... Doğum günü sahnesinde Zekai Tunca Sürprizi! - Resim: 1

Başarılı şarkıcı gecede yeni yaşını da kutladı. Sahnede doğum günü pastası kesen Bahar Gelir’e en büyük sürprizi 50.Sanat Yılı Ustaya Saygı Projesi’nin hazırlıklarını sürdüren Zekai Tunca yaptı.

Projede bir Zekai Tunca bestesini seslendirecek olan genç yıldızı bu özel gecede yalnız bırakmayan Tunca, hem pastasını keserken ona eşlik etti hem de onunla düet yaparak sahnesine renk kattı.

Gecede, Doğan Karan imzalı 2 farklı kostüm giyen Bahar Gelir muhteşem doğum günü pastasını ailesi, başarılı yönetmen Tamer Aydoğdu, Zekai Tunca, Nurcan Sabur ve Nil Ünal ile birlikte kesti.

Bahar gelir... Doğum günü sahnesinde Zekai Tunca Sürprizi! - Resim: 2

MÜZİK DOLU NİCE YILLARA

Zekai Tunca’nın 50’nci sanat yılı için hazırlanan “Ustaya Saygı” albümünde yer alan 14 sanatçıdan biri olan Bahar Gelir, usta sanatçıya ve sevenlerine teşekkür etti:

“Kalamış Paysage sahnesinde muhteşem bir program geçirdik. Sevgili hocam Zekai Tunca’nın sürprizi de çok güzeldi.

Ona sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi gönderiyorum. Ayrıca doğum günümü kutlayan, sosyal medyada iyi dileklerde bulunan, hediyeler, çiçekler gönderen bütün takipçilerime, dinleyenlerime, arkadaşlarıma, aileme çok teşekkür ediyorum. İnşallah müzik dolu nice yıllar geçiririz hep birlikte.”

YENİ KLİP “PADİŞAH” ŞARKISINA

“İlla da” ve “Aşkzede” şarkılarına çektiği kliplerle büyük beğeni toplayan Bahar Gelir, sevenlerine yeni bir klip müjdesi daha verdi:

“Önümüzdeki hafta ‘Padişah’ adlı şarkıma klip çekeceğim. Söz ve müziği Doğuş’a ait slow bir şarkı bu.

Yönetmen koltuğunda daha önceki kliplerimi de yöneten sevgili Tamer Aydoğdu oturacak. Yine muhteşem bir çalışma olacak.”