Abone Ol

Badem Şekeri filminin oyuncuları kimdir?

FOX’un televizyon filmi Badem Şekeri'nde rol alan oyuncular kimdir?

Badem Şekeri filminin oyuncuları kimdir?

FOX’un televizyon filmi Badem Şekeri büyük beğeni kazandı. Badem Şekeri oyuncuları kimdir sorusuna yanıt aranırken Burcu Özberk’in performansı da dikkat çekti. Peki, Burcu Özberk kimdir? Güzel oyuncu 12 Aralık 1989 tarihinde Eskişehir’de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Burcu Özberk ilk dizi deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yaşadı. Başrollerini Burcu Özberk ve Alper Saldıran paylaştığı “Badem Şekeri”nde, mecburi hizmet görevini yapacağı ilçe hastanesine gitmek için yola çıkan Doktor Mehmet’i bir sürpriz beklemektedir.

Badem Şekeri oyuncuları kimdir, Burcu Özberk kimdir? FOX’un yaz için özel olarak hazırladığı televizyon dizisi Badem Şekeri’nde performansıyla göz dolduran Burcu Özberk hakkında övgü dolu yorumlar yapılıyor. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Burcu Özberk hakkında birçok olumlu yorum paylaşılıyor. Peki, Burcu Özberk kimdir? Başrollerini Burcu Özberk ve Alper Saldıran paylaştığı “Badem Şekeri”nde, mecburi hizmet görevini yapacağı ilçe hastanesine gitmek için yola çıkan Doktor Mehmet’i bir sürpriz beklemektedir.

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Burcu Özberk 12 Aralık 1989 Eskişehir doğumludur. 26 yaşında olan oyuncu yay burcudur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Burcu Özberk ilk dizi deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yaşamıştır. Bu dizide canlandırmış olduğu Huricihan Sultan karakteriyle dikkatleri çekmiş ve beğeni kazanmıştır. Güneşin Kızı dizisindeki Nazlı Yılmaz karakterini de hayatının dönüm noktası olarak adlandıran Burcu Yılmaz Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarında da yer almıştır.

Oyuncu Burcu Özberk; sadece Güneşin Kızları ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. Ayrıca Coca Cola ve Yedigün reklamlarında da oynayan Burcu Özberk; Küçük burjuvalar, Ayyar Hamza, Kuşbakışı Kabare, Mahbect abla, Kırmızı Başlıklı Kız ve Yol arkadaşları adlı tiyatro oyunlarında da oynamıştır. Burcu Özberk; 11. Makin İstanbul Medya Sanat ve Spor ödüllerinde yılın sosyal medyada en sevilen ünlü ismi ödülünü kazanmıştır.

BADEM ŞEKERİ KONUSU

ANS Prodüksiyon/Abdullah Oğuz ve Evren Oğuz’un yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aydın Bulut’un oturduğu, senaryosunu ise Alper Erze’nin ele aldığı “Badem Şekeri”, 18 Temmuz Salı saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluştu.

Köylerine yıllardır sağlık ocağı yapılsın ve bir doktor gelsin diye bekleyen Delice köylüleri, Doktor Mehmet’i kaçırırlar. Yıllardır bekledikleri doktoru bulan köylüler, birbirinden çılgın taleplerle Doktor Mehmet’in sabrını zorlarlarken Mehmet, kendisini hiç beklemediği bir aşkın içinde bulur.