Abone Ol

Aytun Çıray: AKP Saadet’e operasyon planlıyor

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, AKP’nin Saadet Partisi'ne yönelik bir operasyon hazırlığı içinde olduğunu öne sürdü ve ‘Temel Karamollaoğlu'nun altını boşaltma operasyonu yapıyorlar. Genel Başkan ile, SP tabanının arasını bozmaya çalışacaklar’ dedi.

Aytun Çıray: AKP Saadet’e operasyon planlıyor

Çıray, YSK’nın iptal kararının ardından seçimleri boykot etmeyi tartıştıklarını ancak ‘' Sandıkları patlatarak reaksiyonumuzu ortaya koyma kararı aldık” diyerek şunları söyledi:

‘Türk demokrasisi YSK kararı ile büyük yara aldı. İmamoğlu’nun seçilmesi ile tünelin ucundaki ışık görülmüştü. Şimdi tünelin ucuna kaya konuldu. Biz o kayayı kaldırıp milleti ışığa kavuşturacağız. YSK artık gayrimeşrudur, derhal görevini bırakmalıdır. Türkiye ne yazık ki yıkılmakta olan bir devlet görüntüsü veriyor. Ama İstanbul'da şerden hayır çıkacak'

SAADET VE SEZER

‘AKP'li siyasetçiler tarafından bana bir bilgi ulaştırıldı’ diyen Çıray, ‘Temel Karamollaoğlu’nun altını boşaltma operasyonu çalışması yapıyorlar. Karamollaoğlu ile SP tabanının arasını bozmaya çalışacaklar. SP’nin İstanbul'da aldığı 100 bin oyu nasıl AKP'li adaya çeviririz stratejisi içindeler’ dedi.

Abdullah Gül’ün çıkışını da ‘Gecikmiş’ olarak değerlendiren Çıray, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e de seslenerek ‘Bugün konuşmayacaksanız da, ne zaman konuşacaksınız. Bu millet sizi başının üzerinde taşıdı. Süleyman Demirel sağ olsa, bir açıklama mutlaka yapardı’dedi. Çıray, Sine-i Millete dönme konusunda ise, ‘Millet bize bu işareti vermedi’ açıklaması yaptı.

(SÖZCÜ - Deniz AYHAN)