Abone Ol

Ayşegül Tecimer parkinson hastalığına mı yakalandı?

90'lı yılların magazin gündeminde hep ilk sıralardaydı. Tarihi eser kaçakçılığı iddialarının de hedefi olan Ayşegül Tecimer yine gündemde...

Ayşegül Tecimer parkinson hastalığına mı yakalandı?

990'lı yıllara damga vuran şaşaalı hayatıyla, o dönem İstanbul sosyetesinin en gözde isimlerinden olan Ayşegül Tecimer ile ilgili şok iddia! Sosyete kulislerinde; tarihi eser kaçakçılığından tutuklanmadan 10 dakika önce 13 Nisan 1997'de yurt dışına kaçan, Rahşan Ecevit Affı'na rağmen 10.5 yıl sonra Türkiye'ye adım atan Ayşegül Tecimer'in Parkinson hastası olduğu konuşuluyor.

İKİ ELİ DE İNANILMAZ TİTRİYOR


Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre kaçışının ardından, ilk kez Ekim 2007'de ülkemize ayak basan ve ardından sık sık ülkemize gelen Ayşegül Hanım'ın Parkinson hastası olduğu, sosyete kulislerinde en çok konuşulan konu.

Londra-Marakeş-İstanbul üçgeninde yaşayan Ayşegül Tecimer, yaklaşık bir ay önce genç eşi Deniz Mete ile tatil için Türkiye'ye gelmişti. Dost davetlerine katılan Ayşegül Hanım'ın, her iki elinin de inanılmaz derecede titremesi, herkesin diline düşmüş! Çevresi, çekindikleri ve doğruyu söylemeyeceğini düşündükleri için bu titremelerin nedenini sormaya cesaret edememiş. Ancak ismini yazamayacağım en yakınındakilerden biri, bu iddiaları doğruladı!

Ayşegül Tecimer parkinson hastalığına mı yakalandı? - Resim: 1BİRGEN'İN EVİNDE TATİL YAPIYORLAR

Geçen ay Göcek'e tatile giden Ayşegül Tecimer ile genç eşinin bir süre önce Bodrum'a geçtiklerini duymuştum. Ancak gazetecilere yakalanma korkusuyla gözlerden uzak olmaya çalışan Ayşegül Hanım, sonunda görüntülendi. Ayşegül Tecimer ve genç eşi Deniz Mete Bodrum'da görüntülendi. Yakın dostu Mehmet Birgen'in Yalıçiftlik'teki evinde kalan ve önündeki koydan denize giren Ayşegül Hanım'a, yıllar doğrusu çok acımasız davranmış! Bir dönem Türkiye'de güzelliği ve zarafetiyle idol olan kadın gitmiş, yerine bambaşka bir kadın gelmiş!