Abone Ol

Ayşe Hatun Önal: Tuba Ünsal taşıyıcı anne olmayı kabul ederse çocuk yapabilirim

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal, kendisine yöneltilen "çocuk isteyip istemediği" yönündeki soruya, "Şu ara o kadar yoğunum ki vakit bulabilir miyim bilmiyorum. Önümüzdeki iki yıl gerçekten çok yoğun olacağım" dedi.

Ayşe Hatun Önal: Tuba Ünsal taşıyıcı anne olmayı kabul ederse...

Önal, "Çok yakın arkadaşım, dostum Tuba Ünsal çok iyi bir anne oldu. İki tane çocuğu var. Tuba’ya soracağım, vakti varsa, taşıyıcı anne olmayı da kabul ederse, belki olabilir" diye konuştu.

Posta'dan Suna Akyıldız'ın sorularını yanıtlayan Önal'ın açıklamalarının bir bölümü şöyle:

Sürekli göz önünde olmaktan yoruluyor musun?

Sevgiyle yaptığınız iş sizi yormaz. İşim ile özel hayatım arasına koyduğum sınırdan dolayı benim için her şey yolunda. İkisinin de aynı anda sınırları zorladığı zamanlarda yorulmuyorum ama kendimi ister istemez denge kurmaya zorluyorum. Bu mesleği seçmişseniz göz önünde olmaktan yorulmak gibi bir lüksünüz olamaz. Bir görünüp bir kaybolmak benim farkım. Arada özlenmek lazım...

İkili ilişkilerinde mantığın mı ön plandadır duyguların mı?

İkisi de. Benim için bittiyse bitmiştir. Hem özel hayatımda hem dostluklarımda... ama mantık ve kalp eş zamanlı hareket etmeli.

Bir dönem enteresan seyahatlerin oldu. Sanki kendini arar gibiydin.

Gezmeyi yeni insanlar tanımayı seviyorum. Kendini keşfetmek için seyahate gerek yok, bulunduğun noktada da kendini arayabilirsin. 18 yaşına bastığım gün kim olduğumu biliyordum. 18’den sonra her yaşın güzelliğini keşfe çıktım. Kaybolmadım ki kendimi arayışım olsun. Tek bir Ayşe var içimde, o da ben.

Kendine koyduğun yasakların, kuralların var mı?

Olmaz mı! İnsanlara önyargıyla bakmak kendime en büyük yasağım. Hayatını emniyet şeridinde yaşayan ve negatif enerjiyle beslenen insanların hayatıma girmesi yasak. Zamana, kişiye ve duruma göre değiştirebildiğim kurallarım var.

Geçmişe dönüp baktığında “Keşke”lerin mi çok, “İyi ki”lerin mi?

İkisi de yok inan. Ne yaptıysam o an verdiğim kararlar doğrultusundaydı. Bugün verdiğim her karara büyük saygım var. Çok hayal kuran biri değilim. Hayalperest bir yapım hiç olmadı. Ben olaylara, yaşananlara çok gerçekçi bakıyorum. Hissettiğim gibi yaşama cesaretim var ve kimseyi takmıyorum.