Abone Ol

Ayşe Hatun Önal: Sürünmek bana iyi geliyor

“Ya dört dörtlük yaşarsın ya da üç buçuk atarsın! Korkuyla yaşamam. Hatta sürünmek bana iyi gelir, ilham verir”

Ayşe Hatun Önal: Sürünmek bana iyi geliyor

“Selam Dengesiz” albümüyle 1 saat içinde en çok indirilen ilk 10 şarkı arasına giren Ayşe Hatun Önal, bir canlı yayında soruları yanıtladı. Başarısının sırrını “Başarının peşinde koşan biri değilim, başarı  beni takip ediyor. Bir felsefem vardır ‘Ya dört dörtlük yaşarsın ya da üç buçuk atarsın!’ Yani, korkularınla yaşarsan aklın bir yere takılır ama korkularından arınırsan her şey yolunda gider” sözleriyle açıklayan Önal, zorluklardan yılmadığını belirterek “Sürünmek bana ilham veriyor. Ben de zaman zaman bunu hissediyorum. Sürünmek bazen hiç düşünmediğiniz kadar iyi gelebiliyor” dedi.

Ayşe Hatun Önal: Sürünmek bana iyi geliyor - Resim: 1

BURNING MAN FESTİVALİ’NE BİR ARABA PARASI GİTTİ!

“Olay” klibini dünyanın önde gelen festivallerinden Burning Man’de çeken Önal, “Orası bambaşka bir yer, sadece bir müzik festivali değil. Teknoloji, sanat ve müziği bir araya getiren bir festival. Klipteki kostümlerim ABD’de Burning Man’e giden birçok dünya yıldızını giydiren Punk Steven Couture’un tasarımlarıydı. Konaklama, stilinin hazırlığı, klip çekimi derken bir araba parası harcadım” diye konuştu.

Kafama eseni yaparım

Önal “Annem çok güçlü bir karakterdir. Beni korkuyla yetiştirmediği için, Adanalı olmanın da etkisiyle hep erkek Fatma oldum. Annem kimseye hesap vermez, kimseyi umursamaz, ben de öyleyimdir. Kimseye eyvallahım yoktur. Kafamın estiğini yaparım” dedi.