Abone Ol

Aydın Doğan'ın zor günleri: O isimler telefona bile çıkmıyor

Medyafaresi.com kulis haberi- Türkiye'nin en büyük medya patronuydu, neyi var neyi yok Erdoğan Demirören'e satıp medyadan çekildi. Aydın Doğan eski gücünü kaybedince vefanın bir semt adı olduğunu bir kez daha anladı.

Aydın Doğan'ın zor günleri: O isimler telefona bile çıkmıyor

Aydın Doğan müthiş medya gücüyle Türkiye'nin en büyük holdinglerinden birinin patronuydu.

En büyük medya patronu Aydın Doğan, başta Hürriyet ve Kanal D olmak üzere tüm medya kuruluşlarını Demirören grubuna satarak medyadan çekildi.

Aydın Doğan bu satıştan 1,2 Milyar Dolar aldı ve servetine servet kattı.

Ancak, medya elinden gittiği için gücünü de kaybetti.

Günden güne yalnızlaştı, kendi halinde bir hayata alışmaya başladı.

Bir zamanlar Beykoz konaklarından lüks villalar hediye ettiği medyanın anlı şanlı isimleri bile aramaz oldu. Eliyle tutup yönetici yaptığı, Temsilci yaptığı isimler Aydın Doğan'ın telefonlarına çıkmaz oldu.

İddiaya göre Aydın Doğan'ın telefonlarına çıkmayan isimlerden biri de Hande Fırat'tı. Aydın Bey ile bir zamanlar baba kız ilişkisi görüntüsü veren Hande Fırat'ın, eski patronundan telefonlarına artık çıkmadığı belirtiliyor. Ahmet Hakan, Ertuğrul Özkök gibi Aydın Doğan'ın tekne arkadaşları ise ortalarda bile görünmüyor.

Aydın Doğan elinde medyası olmadan diğer işlerini büyütmenin derdinde ama telefonlarına eskisi gibi çıkan olmadığı için bu da kolay olmayacak.

Aydın Doğan'a bir nebze moral vermek için kızı Vuslat Doğan Sabancı, bu cumartesi günü Kanlıca'daki evde bir parti veriyor. Sanatçıların da sahne alacağı yemekte Aydın Doğan aile bireyleri ve sevdiği isimlerle zor günlerinde moral bulmaya çalışacak.

Ancak iddiaya göre Vuslat Doğan Sabancı ile arası bozuk olan Hanzade Doğan bu yemeğe de katılmayacak.

Gelişmeler Medyafaresi.com'da olacak.