Abone Ol

Aydın Doğan'ın odasında Fetullah Gülen'in tablosu mu asılı?

Star gazetesinin haberine göre; FETÖ'nün avukatı Orhan Erdemli, Aydın Doğan ile örgütün samimiyetine dikkat çekmek için çarpıcı bir detay anlattı. Erdemli: Bir ziyarette Aydın Doğan duvardaki tabloyu gösterip, 'Bunu Gülen gönderdi' dedi.

Aydın Doğan'ın odasında Gülen'in tablosu mu asılı?

FETÖ'nün avukatı, Doğan ile örgütün samimiyetini anlattı: Bir ziyarette Aydın Doğan duvardaki tabloyu gösterip 'Bunu Gülen gönderdi' dedi.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in avukatı Orhan Erdemli 'silahlı terör örgütü yöneticiliği' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Erdemli’nin emniyetteki ifadesine Akşam gazetesi ulaştı. Erdemli ifadesinde Aydın Doğan ile ilgili FETÖ ilişkisini ortaya koyan bilgiler verdi. İşte Doğan - FETÖ ilişkisini gözler önüne seren Erdemli'nin o ifadeleri:

Şahsi davaları için anlaştık

Doğan Holding’le ilişkilerimiz avukat Ali Yüksel Özmen düzenliyordu. Şirketin CEO'su Yahya Üzdiyen'in bizimle uzun süreli bir avukatlık hizmeti düşündüğünü Doğan Holding’in verilecek işlerinin yanı sıra Aydın Doğan’ın şahsi davaları ve yönetim kurulu  üyelerinin de şahsi davaları karşılığında bize aylık 40 bin TL ücret verileceğini söyledi. 5-6 klasörden oluşan ‘Kağıt davası’ olarak denilen dosyalar getirildi. Bu davanın çok önemli olduğunu Hanzade Doğan’ın hapis cezası tehdidiyle karşı karşıya kaldığını söylediler.

Damadı elebaşını ziyarete gitmiş

Avukat Hasan Günaydın ile birlikte Aydın Doğan'la tanıştığımızda Doğan bize "Benim medyadaki yüzüm çirkin kabul ediliyor ancak ben kötü bir insan değilim tanıdıkça beni göreceksiniz' dedi. Odasındaki bir tabloyu göstererek 'Bunu bana Fetullah Gülen hediye göndermiş. Biz kimseyi ayırt etmeyiz örneğin damadım Gülen’i ziyaret etmiştir' dedi. Odada bulunan şahıslardan Avukat Osman Karakuş, Doğan’a Gülen’in talebelerinden Mustafa Özcan (FETÖ'nün 2 numarası) ile tanıştırmak istedi. Doğan "Ben size bir gün belirlerim o zaman gelirsiniz3 dedi. 2-3 ay sonra Doğan’ın belirlediği bir gün gittik. Özcan geldikten sonra hep birlikte Doğan’ın odasına geçtik.

Kaynak: Star Gazetesi