Abone Ol

Ayda iki gece seks yaptı! 3 yıllık kira ödedi!

Ev sahibinin ödemediği kiralar nedeniyle icraya verdiği kiracıdan şok sözler...

Ayda iki gece seks yaptı! 3 yıllık kira ödedi!

Trakya’da yaşayan B.A. adlı kadın hakkında oturduğu evin kirasını ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlatıldı. İcra takibinin iptali için dava açan B.A. “Son üç yıldır ev sahibiyle ayda iki kez birlikte olduk. Kirayı yatakta ödedim” dedi. Ev sahibi iddiaları yalanlarken, mahkeme B.A.’nın itirazını reddetti.

TRAKYA’da görülen ev sahibikiracı davasında kiracı kadının sözleri mahkemedeki herkesi şoke etti. Mahkemeye yansıyan iddialara göre, 220 lira kira bedeli karşılığı Ç.L.’nin evinde kiracı olarak oturan 35 yaşındaki B.A. adlı kadın, son 5 ayda kirayı ödemediği ve bir süre sonra da haber vermeden evi boşalttığı gerekçesiyle icraya verildi. Açılan davada savunma veren B.A., 2003 yılında evde oturmaya başladığını, kirayı önce bankaya yatırdığını sonra da elden ödediğini öne sürdü. Daha sonra kirayı ödemekte zorlandığını söyleyen B.A., ev sahibiyle ayda iki gece birlikte olmak üzere anlaştıklarını, 3 yıl boyunca da ödemeyi böyle yaptığını iddia etti. Ev sahibinin zor durumda olmasından faydalandığını öne süren B.A., icra takibinin iptali için dava açtı.

‘10 AYLIK KİRAMI ÖDESİN’
Görülen davada kiracı B.A. iddiasını tekrar ederken, ev sahibi ise iddiaları yalanladı. Ç.L., yaklaşık 10 aylık kira bedeli alacağının ödenmesini istedi. Mahkeme, ev sahibi Ç.L.’den mahkeme huzurunda yemin etmesini, aksi takdirde yalan beyandan işlem yapılacağı uyarısında bulundu. Ç.L.’nin avukatı, bu isteğin yasaya aykırı olduğunu belirterek reddini talep etti. Mahkeme, ev sahibi ve kiracı arasındaki yakınlaşmanın, davacının namus ve haysiyetini etkilemeyeceğini belirtti. Ev sahibi Ç.L., kirayı elden almadığı ve kiracısı B.A. ile kira bedeli karşılığında ilişkiye girmediği konusunda yemin ederek parasının ödenme talebini tekrarladı. Mahkeme de, iddialarla ilgili delil olmadığı gerekçesiyle B.A.’nın itirazının reddedilmesine karar verdi. B.A. hakkındaki icra takibi devam edecek. (aht)