Abone Ol

Avlu dizisinde Ecem öldü mü?

Star TV'deki Avlu dizisinin 8. bölüm final sahnesi ses getirdi. Ecem Demir'i canlandıran Eslem Akar'ın diziye veda edip etmeyeceği merak konusu oldu. İşte Avlu dizisinin 8. bölüm detayları..

Avlu dizisinde Ecem öldü mü?

Avlu son bölümü ile hayranlarını ekran başına topladı. Ecem'in de hapise girmesi sonrasında Deniz onu korumak için herkese meydan okur. Fakat Kudret'in Ecem için ayrı bir planı vardır. Hapise giren Merve ile Ecem'e tuzak kurulur. Merve, Kudret'in verdiği şırıngayı Ecem'e vurur. Peki Ecem'e ne oldu? Deniz ne yapacak?

Avlu 8. son bölümü Star TV'de heyecanla izlendi. Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu dizisi, Avustralya yapımı Wentworth adlı diziden uyarlanıyor. Avlu son bölümde Azra'nın okuduğu Nazım Hikmet'in Kadınlarımız şiiri büyük ilgi gördü.

Avlu 8. bölümde Deniz'i zor zamanlar bekliyordur artık. Ecem'in hapise girmesinden sonra onu korumak için mücadele vermek zorundadır. Fakat Kudret, Ecem'e başka bir yoldan yaklaşır. Ecem'le birlikte aynı anda hapise giren Merve ile ona bir tuzak kurar.

Kudret'in verdiği şırıngayı Ecem'e vurur. Deniz ne kadar korumak istese de Ecem'i koruyamamıştır. Ecem'e ne oldu? Deniz ne yapacak merak ediliyor. Avlu 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İşte Avlu son bölümü...