Abone Ol

AUZEF Bahar Dönemi Bitirme Sınav sonuçları açıklandı (final sonuçları)

İstanbul Üniversitesi AUZEF tarafından 28-29 Mayıs 2016 tarihinde yapılan 1. Hafta 2015-2016 Bahar dönemi bitirme sınavı sonuçları açıklandı.

AUZEF Bahar Dönemi Bitirme Sınav sonuçları

Auzef bitirme sınav sonuçları açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AUZEF tarafından bahar dönemi 1’nci hafta final sınavı yani bitirme sınavı 28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınavın ardından ise Auzef final sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak edilen soru olmuştu. Bizde My Memur olarak güz dönemi sınav sonuçlarının açıklanma tarihini göz önüne alarak 4-5 Haziran 2016 tarihleri arasında açıklanabileceği üzerine fikir yürütmüştük. Lakin Bizim tahminlerimiz de boşa çıktı ve AUZEF bugün 28-29 Mayıs 2016 tarihinde yapılan 2015-2016 Bahar Dönemi 1’nci hafta Bitirme sınavı sonuçlarını açıkladı.

Auzef Final sonuçlarını (Bitirme) nasıl öğrenebilirsiniz; Auzef Final sonuçları için öncelikle İstanbul Üniversitesi Akademik Kayıt Sistemi yani AKSİS’e giriş yapmanız gerekiyor. Aşağıda bulunan link vasıtası ile AKSİS’e giriş sağlayabilirsiniz. AKSİS Sistemine T.C kimlik numarası ve şifreniz ile giriş sağladıktan sonra açılan sayfada OBS yani öğrenci Bilgi Sistemi yazan bağlantıya tıklıyoruz. Sol tarafta bulunan menüde Öğrenim bilgileri sekmesinde sınav sonuçları ve notlar yazan yere tıklamanız durumunda vize sınav sonuçlarına, final sınav sonuçlarına ve ortalama notlarınıza erişim sağlayabilirsiniz.

Auzef Bitirme sınav sonuçları TIKLAYINIZ.

AUZEF Telefi Sınavı yani Bütünleme Sınavı Ne Zaman Yapılacak? Birinci hafta telafi sınavı 16 Temmuz - 17 Temmuz 2016, ikinci hafta telafi sınavı 23 Temmuz - 24 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılacak.