Abone Ol

ATV'den yepyeni bir dizi daha! Peker Açıkalın dönüyor!

ATV ekranlarında çok yakında yeni bir dizi daha yayınlanmaya başlayacak. İşte o dizi ve ayrıntıları.

ATV'den yepyeni bir dizi daha! Peker Açıkalın dönüyor!

PEKER AÇIKALIN YAHŞİ CAZİBE İLE EKRANLARA DÖNÜYOR!

Senaryosunu Gani Müjde'nin, yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini ise Bora Onur'un üstlendiği "Yahşi Cazibe" nin başrollerini Hakan Yılmaz, Peker Açıkalın,  Aslıhan Gürbüz ve Selda Özbek paylaşıyor.

ATV ekranlarında çok yakında yayınlanmaya başlayacak olan dizide, Azeri asıllı Cazibe'nin (Aslıhan Gürbüz) Türk vatandaşı olmak için, Kemal'le (Hakan Yılmaz) yaptığı evliliğin komik hikayesi anlatılıyor. Ekonomik sıkıntı yaşayan Kemal alacağı yüklü paradan dolayı evlenmeyi kabul eder. Cazibe ve Kemal, birbirlerini ilk kez nikah salonunda görür ve nefret ederler. Ekonomik sıkıntı yaşayan Kemal ve Türk vatandaşı olmak isteyen Cazibe mecbur evlenirler. Çakma evlileri bekleyen kâbus ise karşı komşuları olan psikopat yabancılar şube komiseri Peker Pekmez'(Peker Açıkalın) dir.

Peker Açıkalın uzun bir aradan sonra ekranlara yabancılar şube komiseri Peker Pekmez rolüyle geri dönüyor. Ekranların yeni fenomeni olmaya aday olan Peker Pekmez karakteri izleyici yine kahkahaya boğacak.


Yapım : Süreç Film
Yönetmen : Bora Onur
Türü     : Komedi
Öykü     : Özlem Aybek
Yazan   : Gani Müjde-Tükenmezkalem
Oyuncular   : Hakan Yılmaz (Kemal), Peker Açıkalın (Peker), Aslıhan Gürbüz (Cazibe), Selda Özbek (Nemrude), Serhat Özcan (İsmail), Gökçe Özyol ( Barış), Canan Maktal ( Nazlı ), Mertcan Sevimli,(Bersan), Tuğçe Kıltaç (Gül), Hande Katipoğlu (Simge), Erdi Bolat (Erdoğan), Sezai Aydın (Patron Hulusi), Zeki Şen (Mahsun), Melisa Toros (Gözde)