Abone Ol

Ölene Kadar 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Atv Dizisi Ölene Kadar 7.Yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Dağhan Selvi'nin kendisinden ne sakladığının peşine düşer. öte yandan Ender İse Dağhan'ın kardeşi ile ortaklığı sonrası iyice çıldırır.

Ölene Kadar 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dağhan İntikam Peşinde Kendisine yapılanların hesabını sormakta kararlı olan Dağhan İlk Olarak Selvi'nin ekndisinden ne sakladığını bulmak ister. Adım Adım Selvi'yi araştıran Dağhan selvi Hakkında neler öğrenecek. Ender'in ne kadar tehlikeli bir adam olduğunu öğrenen Selvi ise Abisinin zarar görmemesi için susmayı tercih eder. Ölene Kadar Yeni Bölüm yine solukları kesecek.

Dağhan Katil'in Peşinde Dağhan Katili Bulucakmı?adım adım katilin izini süren Dağhanı yeni bölümde neler bekliyor. Selvi'nin kendisinden birşeyler gizlediğinden emin olan Dağhan Sevgiden gizli işler yapmaktadır. Dağhan Sevginin ondan ne sakladığını öğrenecekmi? Ender'in sevgiye karşı sözlediği cümleleri aklına getiren Dağhan Selvi ile Ender2in arasındaki bağı araştırmaya başlar Dağhan Sevgi ile Ender arasındaki sır perdesini çözecekmi?Selvi ile Ender hangi konudapazarlık yaparlar. Selvi Ebder'in hangi teklifini kabul edip onunla bir yola çıkar. Dağhan Aşık Olduğu Sevginin ondan ne sakladığını öğrenmek için gizliden sevgiyi takibe başlar. çünkü Dağhan artık Selviye aşıktır. ve sevdiği kadının ondan ne Sakladığını büyük merakla beklemektedir. Ender ise Büyük Kumar oynar Ve Başına Olmadık bir dert açar.