Abone Ol

AtlasJet'ten bilet oyunu: Bodrum yolcularına İzmir bileti sattı

7 Atalık Cuma akşamı Bodrum uçuşları iptal oldu. İptallerin yolcu yetersizliği nedeniyle yapıldığı söylentisi yayıldı. Atlasjet firması ise seferleri iptal etmedi. Bodrum'a gitmek isteyen yolcular biletlerini Atlasjet'ten aldı ancak yolcular yolculuğun sonunda bir sürprizle karşılaştı.

AtlasJet'ten bilet oyunu: Bodrum yolcularına İzmir bileti sattı

Çok sayıda havayolu şirketi 7 Aralık Cuma akşamı ve gecesi Bodrum/Milas uçuşlarını iptal etti. İddiaya göre, iptallerin yolcu yetersizliğinden olduğu söylentisi yayılırken akşam uçuşunu iptal etmeyen tek şirket Atlas Global Havayolları oldu.

T24’ün aldığı bilgiye göre; son diğer şirketlerin sefer iptalleri  nedeniyle 19:10 seferi için son dakika biletleri rutin fiyatın üzerinden kapışılan Atlas Havayolları, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 19:20 sıralarında Bodrum uçuşu anonsuyla havalandı.

Ancak 20:10 sıralarında uçakta kaptan tarafından yapılan anonsla, Milas/Bodrum Havalimanı’ndaki pist ışıklarının arızalı olması nedeniyle İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yapılacağı duyuruldu.

20:20 sıralarında İzmir’e indirilen yolcular “Bizi arızayı bile bile Bodrum yerine İzmir’e indirdiniz” diyerek isyan ettiler.

Pist ışıkları arızasının saat 14:00 sıralarında belli olduğu, THY ve Pegasus’un da aralarında bulunduğu havayolu şirketlerinin bu nedenle akşam/gece seferlerini iptal ettiği anlaşıldı. Ancak bu duruma rağmen Atlas Global’in, yolcularını “Bodrum uçuşu” diye yanılttığı ve İzmir’e indiği ortaya çıktı.