Abone Ol

Ateşböceği dizisinde kim kimdir?

İşte Star'ın yeni yaz dizisi Ateşböceği'nin oyuncu kadrosu ve konusu...

Ateşböceği dizisinde kim kimdir?

Ateşböceği dizisi tanıtım fragmanlarıyla dikkat çekti. Bir yanda boşanma avukatı Barış, diğer yanda hayat dolu taksicilik yapmak zorunda kalan genç bir kız… Masalsı bir aşkın öyküsünü anlatacak olan Ateşböceği’nin oyuncu kadrosuna ve konusuna ilişkin bilgiler detayda!

Ateşböceği dizisi oyuncuları ve tanıtım fragmanındaki kesitlerle diziseverlerin dikkatini çekti. 70’li yıllara damgasını vurmuş Beyaz Kelebekler müzik grubunun efsaneleşmiş parçası Ateşböceği ile ilk tanıtımı yayınlanan yeni dizi, bir taksi karşılaşması ile yolları kesişen Aslı ve Barış’ın hikayesini konu alıyor. Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Derya Alabora, Umur Yiğit Vanlı, Belma Canciğer, Durul Bazan, Seda Güven, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Şebnem Dilligil, Çağrı Çıtanak, Tayra Bahar yer alıyor.

ATEŞBÖCEĞİ KONUSU

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış; hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı: Barış (Seçkin Özdemir) Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek için taksi şoförlüğü yapmak zorunda kalan, güzel bir genç kız: Aslı ( Nilay Deniz). Nam-ı diğer Ateşböceği., ikilinin yolları kesişince, hayatları değişecek ve aşk dolu bir serüvenin içine girecekler.

Ateşböceği'nin fragmanı: