Abone Ol

Atalay Filiz'in firardaki son görüntüleri ortaya çıktı

Ankara’da 2 İstanbul’da bir kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Atalay Filiz’in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Atalay Filiz’in İzmir’de kaldığı öğrenci evinden ayrıldıktan sonra İzmir Gümüldür’e...

Atalay Filiz'in firardaki son görüntüleri ortaya çıktı

Ankara’da 2 İstanbul’da bir kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Atalay Filiz’in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Atalay Filiz’in İzmir’de kaldığı öğrenci evinden ayrıldıktan sonra İzmir Gümüldür’e gitmek üzere taksiye binerken görülüyor.

Atalay Filiz'in firardaki son görüntüleri ortaya çıktı - Resim: 1Polis Olga'yı sorunca Atalay Filiz'in hareketleri değişti!

Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz'in İstanbul'da, 27 Mayıs'ta tarih öğretmeni Fatma Kayikçi'yi öldürdükten sonra Kaynarca'ya, daha sonra Gebze otogardan Adapazarı'na gittiği burada bir gün sahte kimlikle otelde kaldığı, ertesi gün otobüsle İzmir Buca'ya geçtiği ortaya çıkmıştı. Filiz'in Buca'daki internet kafeden ev araştırıp 50 liraya öğrenci evi bulduğu, 4 gün sonra, 31 Mayıs'ta televizyonda kendisini görünce Gümüldür'e geçtiği belirlenmişti. O tarihe kadar kameralarca görüntülenen Filiz, 31 Mayıs'ta televizyonda kendisini görünce kameralara takılmamaya çalışmış, ormanlık alana gizlenmişti.

GÜMÜLDÜR'E BÖYLE GİTMİŞ

Atalay Filiz'in İzmir'de yakalanmadan önce güvenlik kameralarına yansıyan yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Atalay Filiz’in öğrenci evinden çıktıktan sonra halkın arasına karışarak elindeki bavullarla yürüyüşü görülüyor. Yürüyerek Karabağlar semtine geldiği öğrenilen Atalay Filiz’in burada bindiği taksiyle İzmir, Gümüldür’e gittiği tespit edildi. Taksiye biniş anıda güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

POLİSİN "B" PLANIYMIŞ

Bu görüntülerin polisin "B" planı olduğu belirtildi. Atalay Filiz’in yakalanmaması halinde bu görüntülerin basına verileceği öğrenildi. Böylelikle basında olayla ilgili haber çıkmasının sağlanacağı, vatandaşların olayı unutmamasının amaçlandığı öğrenildi. Atalay Filiz, bindiği minibüste kendisini tanıyanların ihbarı sonucu yakalanmıştı.

4 GÜN SONRA KENDİMİ TV'DE GÖRDÜM DEMİŞTİ

Polis tarafından kimliğinin tespit edildiğini ve her yerin arandığını cinayetten 4 gün sonra öğrendiğini söyleyen Atalay Filiz "Evde otururken televizyonu açtığımda. Bir anda herkesin beni aradığını öğrendim. Bunun üzerine tekrar kaçmaya karar verdim. Bavullarımı iç içe koyarak bir tek bavul haline getirerek. İzmir, Gümüldür, Özdere kamplar mevkiine geldim. Burada bulunan milli parkın içine girerek saklanmaya karar verdim. Burada karşılaştığım bazı balıkçılara ailemle aramın bozulduğunu bu nedenle tatile çıktığımı söyledim" diye ifade vermişti.