Abone Ol

At binicileri, trafikte dikkat çekmek için soyundu!

İngiltere'de trafikte hızlı giden otomobillerin yarattığı tehlikeye dikkat çekmek için 100'den fazla binici atlarına, çıplak bindi.

At binicileri, trafikte dikkat çekmek için soyundu!

İngiltere'de at bincileri umumi yollarda bazı sürücülerin otomobilleriyle atlarının yanından hızla geçmesinden muzdarip. Bu konuya dikkat çekmede de kararlılar.

At binicileri, trafikte sürücülerin dikkatini çekmek için soyundu! Kampanyanın arkasındaki isim Lauren de Gruchy trafikte sürücülerin at binicilerine dikkat etmesi gerektiğini söylüyor. At hayranları, otomobil sürücülerinin trafikte daha yavaş seyretmesi için ata çıplak biniyor.

At binicileri, trafikte dikkat çekmek için soyundu! - Resim: 1

ATIM İÇİN YAVAŞLA

Kampanya, umumi yollarda atla giderken arabaların yanlarından hızla geçmesine karşı bir tutum takınan Atım İçin Yavaşla'nın parlak bir buluşu.

19 yaşındaki Lauren de Gruchy, atı Starlight'ın geçen arabalardan ürkmesinden artık kendine gına gelmesinin ardından bu projeyi tasarladı.

Jersey'li (İngiltere) genç kadın, fikrini internette paylaştı ve büyük bir destek topladı. Halihazırda 10 binin üzerinde beğeni aldı.

100'DEN FAZLA İNSAN ÇIPLAK ATA BİNDİ

"Haberlerde çok sayıda atın ve binicisinin arabaların çarpması sonucu maalesef hayatını kaybettiğini okudum. Kanımca otomobil sürücüleri at binicilerinin yanından hızla geçip giden arabaların oluşturduğu tehlikenin farkında değil." dedi.

Kampanyanın Facebook sayfasında 100'den fazla insan bu konuya dikkat çekmek için çıplak ata bindiği fotoğraflarını paylaştı.