Abone Ol

Aslı Bekiroğlu: Hayal gibi gözüken şey gerçek oldu

Jet Sosyete dizisinde Melike karakteriyle izleyici karşısına çıkan Aslı Bekiroğlu ntv.com.tr'nin sorularını yanıtladı.

Aslı Bekiroğlu: Hayal gibi gözüken şey gerçek oldu

22 yaşındaki Bekiroğlu, Gülse Birsel'le çalışması hakkında, "Hayal gibi gözüken şey gerçek oldu" ifadelerini kullandı.

Jet Sosyete dizisiyle yolunuz nasıl kesişti?

"Menajerimle 2 sene evvel ilk çalışmaya başladığımızda bile kendi kendimize hep 'Keşke Gülse Birsel bir dizi yazsa da beni oynatsa' diye konuşurduk. Bu sonunda oldu ve bir şekilde beni de o diziye aldı. Hayal gibi gözüken şey gerçek oldu anlayacağınız. Şans yüzüme güldü diyelim, çok mutlu oldum çok heyecanlandım."

Gerçek hayattaki Aslı ile dizideki karakteriniz arasında ne tür farklar veya benzerlikler var?

"Melike gibi bir karakteri ilk defa oynuyorum. Bugüne kadar oynadıklarımdan çok farklı bir kadın. Benimle pek bir benzerliği yok. Tek benzeyen noktamız ağzına geleni söylemesi ve dobralığı olabilir. Onun dışında erkeksi, daha kadınlığının farkına varamamış, kendi isinde gücünde kimseye ihtiyacı olmayan her şeyi 'Ben hallederim' kafasında olan höt höt bir kadın. Ama sevdim Melike'yi. Oynarken keyif alıyorum"

Sette enerji ve durumlar nasıl? (Kimlerle en çok vakit geçiriyorsunuz)

"Klişe cevap gibi gelecek ama herkesle çok iyi anlaşıyorum. Herkesin de herkesle çok iyi anlaştığını düşünüyorum. Çok şükür her şey yolunda, keyifle ve baya hani baya baya eğlenerek çalışıyoruz"

Dizide dikkat çeken Sarp Apak ile şarkı söylediğiniz sahneler vardı? Geri dönüşler nasıl oldu, ileride bu alanda çalışma yapmayı düşünüyor musunuz?

"Ben küçüklüğümden beri şarkıcı olmak istemişimdir. Onun uğruna konservatuar okudum 6 sene. Şarkı söylemeyi de çok severim ama sesim ergenliği geçirmeden evvel çok daha ince çok daha güzeldi, o biraz heves kırıcı oldu. Ama yine de çok eğlenerek ve severek yaparım bu şarkı söyleme işini. Sarp'la sahnemize gelince, hayatım boyunca hiç insan içinde söyleyemedim şarkı. Tabi biliyorum oyunculuk yapıyoruz ama bir de orda karşımdakinin gözünün içine bakıp söylemek falan benim için çok zordu. Ama yine de çok eğlendim, Sarp'la enerjimiz çok iyi tutuyor gerildiğim yerlerde beni rahatlatıyor hep. İllerde de, neden olmasın?"

Bu proje dışında başka bir çalışmanız var mı?

"Bu proje dışında Dudullu Postası diye bir dizim vardı, o da daha yeni bitti. Başka bir işim yok. Okulum olurdu normal şartlarda, onu da dondurdum. Setin olmadığı günler evde sıkılıyorum anlayacağınız."

Ne okuyor, ne izliyor, ne dinliyor?

"Şu an Human Design diye kişisel gelişim kitabı olduğunu düşündüğüm değişik bir kitap okuyorum. Gotham dizisini takip ediyorum ve kulağıma ne güzel gelirse onu dinliyorum. Bu aralar favorim Cardi B"

(NTV)