Abone Ol

Aşk Yeniden 31. bölümde Fatih'i şoke eden görüntü!

Aşk Yeniden 31.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aşk Yeniden dizisinin yeni bölümü 1 Aralık Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle olacak.

Aşk Yeniden 31. bölümde Fatih'i şoke eden görüntü!

FOX TV'nin TV’nin beğeniyle izlenen dizisi Aşk Yeniden eğlenceli ve heyecan dolu yeni bölümüyle yine seyirciyi ekrana kilitleyecek.Aşk Yeniden yeni bölümüyle Salı akşamı FOX TV ekranlarında. Dizide bu hafta neler olacak? Aşk Yeniden yeni bölüm fragmanı haberimizin devamında.

Dizinin Yeni Bölümünde neler olacak ? Yeni Bölüm Hakkında Tüyolar
Umulmadık bu ayrılık Mukaddes dışında herkesi üzmüş, adeta şok etkisi yaratmıştır. Herkes ayrılık sebebini sorgulamakta fakat Fatih ve Zeynep bu sebebi sır gibi saklayıp tam olarak ne olduğunu anlatmaktadırlar. Başta Şevket olmak üzere herkes bu sırrın peşine düşmüştür. Şevket'in evinde bu olaylar yaşanırken Ertan da güç birliği yaptığı çiçeği burnunda dostuyla yeni planlar peşindedir. Mukaddes bu Ayrılıktan istifade ederek Fatih'in hayatını yeniden planlamakta ve onun bir daha asla Zeynep ile bir araya gelmemesi için kendince tedbirler almaktadır. Onları bir araya getirmeye çalışan gençlerin işi bu defa oldukça zordur. Çünkü ilk kez Fatih de Zeynep de aynı kararı vermiş ve boşanma dilekçesini imzalamıştır.Aşk Yeniden yeni bölümüyle Salı 20.00'de FOX'ta.

Dizinin Son Bölümünde Neler Oldu ?

Nihayet Zeynep bulunmuştur ancak Cahit’in intikamını almak isteyen kardeşi Vahit tarafından zehirlenmiştir. Her şeyden habersiz olan Şevket, Vahit’i vurur. Meryem, Vahit’in, Zeynep’in yaşaması için gerekli olan panzehrin yerini söylemeden öleceğinden korkmaktadır. Şevket ve Meryem bir yandan Vahit’i hayatta tutup ondan zehir hakkında bilgi almaya çalışırken bir yandan da Vahit’e bunu söyletebilecek bir koz peşindedirler. Fatih, Zeynep’in ölebilme ihtimaliyle sarsılmıştır. Onu yaşatabilmek için her yolu denemektedir. Meryem, Vahit’i konuşturabilmek için onun herkesten gizlediği oğlunu Orhan’a kaçırtır ancak olaylara dâhil olan Ertan, Meryem’in planlarını tersine çevirmiştir. Fatih ilk kez Zeynep’i gerçekten kaybetmek düşüncesiyle yüzleşmek zorunda kalmış ve büyük bir korkuya kapılmıştır. Zeynep ise hastanede zaman ilerledikçe daha da kötüleşmektedir. Zeynep’i kurtarmak için Vahit’in verdiği zehri gözünü kırpmadan içen Meryem ve Şevket için yolun sonu gelmiştir…