Abone Ol

Aşk-ı Memnu bile Defne Samyeli olayının yanında haltetmiş!

Milliyet Yazarı Ali Eyüboğlu gündemdeki olayı yazdı... Eren Talu'nun evliliğine dair anlattıkları bakın neler çağrıştırdı.

Aşk-ı Memnu bile Defne Samyeli olayının yanında haltetmiş!

Söyleşiden anladığım o ki, aynı dönemde hem iş, hem özel yaşamında büyük kayba uğrayan Eren Talu, "Madem dibe vurdum, o zaman gemileri yakmanın tam zamanı" dedi ve Defne Samyeli'yi bitirmek için ağzına geleni söyledi. Talu, ilişkilerine dair öyle şeyler anlattı ki, hayret ve dehşet içinde okudum söyleşiyi. Eren Talu ile tanışıklığım yok ama Defne Samyeli ile var.
Bütün samimiyetimle itiraf etmeliyim ki, bu söyleşiyi okuduktan sonra Defne Samyeli benim gözümde bitti! Talu'nun anlattıkları bana o denli samimi ve sahici geldi çünkü... Beli ki bu süreçte Samyeli'nin yaptıkları Talu'nun çok ağrına gitti, o da kendini temize çıkarma adına söyledikleriyle Defne'yi de kendi deyimiyle 'rezil' etti! Talu'nun Samyeli'ye 'son darbe'yi vurmasının sebebi de şu: "Madem ki rezil olduk, o zaman bari tamamı ortaya dökülsün. Ben vazifemi yaptım, çocuklar konusunda Defne'yi uyardım, rahatsız olabilirler dedim, ama o ısrar etti. Onlar her şeyi biliyor, artık herkes öğrensin."

"Votkanın gözünü seveyim"
Samyeli ile Talu'nun evliliğinin neden bittiğine dair böylesine mahrem bilgileri bir gazeteci yazsa, önce onlar, sonra da kamuoyu o gazeteciyi aforoz ederdi. Ama bunu yapan o evliliğin taraflarından biri... Üstelik bu söyleşi talebi Arman'dan değil, bizzat Eren Talu'dan geldi. "Neden?" derseniz yanıtım şu:
Söz konusu 'intikam'sa, özel hayatın dokunulmazlığının ve mahremiyetin hiçbir önemi yokmuş demek ki! "Karım, hem başkasına aşık oldu, hem de üste para istiyor" diyen Talu'nun Samyeli'ye ihaneti itiraf ettirme biçimi de hayli ilginç geldi bana.
Talu, dedektif gibi iz sürüp ya da kaba kuvvet kullanarak Samyeli'ye gerçeği itiraf ettirmedi. Peki Talu, nasıl becerdi bunu? İşte Talu'nun Arman'a söyledikleri:
"Votkanın gözünü seveyim! İki şişe votka içtik, birbirimize her şeyi anlattık. Seviştik de... Ama daha önce dedi ki 'Benden şüpheleniyorsun, al bak telefonuma hiçbir şey şok.' Verdi telefonu. Sildiğini zannetmiş, fakat her şey içinde. Bütün mailler, SMS'ler. Karımın çeşitli fotoğraflarını görüyorum, kendi kendine çekmiş, hiç tanımadığım bir adama göndermiş. Gerisi çorap söküğü gibi geldi. Artık inkar edemedi. Zaten anlamalıydım, daha güzel olmaya çalışıyordu, memelerine falan bir şeyler yaptırıyordu. Zaten güzelsin, kimin için daha güzel olmaya çalışıyorsun diyorum. Meğer adamın dedesi Büyükada'lıymış, bizim otel ayarlanmış, benden korkusundan gelememiş. Ben de karıştırdığım haltları anlattım ama duygusal bir şey olmadı dedim."

Samyeli eşini kiminle aldattı?
Talu'nun eşinin telefonundaki bilgilere 'izinsiz' ulaşması yüzünden beş yıl hapis cezası istemiyle yargılandığını vurguladıktan sonra gelelim Samyeli'nin sevgilisinin kim olduğuna?
Samyeli ile evlenirken, 'yakın temas'tan bir şeyler çıkmaması için tek ricasının spor salonlarından ve özel hocalardan uzak durmasını rica ettiğini belirten Talu, bu konuyu ise bakın nasıl anlattı? "Adam (Richard Gizbert) başarılı bir televizyoncu, (El Cezire'nin Uğur Dündar'ıymış) mutlaka 'CNN'de çalışmana yardımcı olabilirim' demiştir. Defne çok hırslıdır." Talu'nun Arman'a yaptığı itiraflarda, sadece Samyeli'nin değil, kendisinin ihanetine dair ilginç ayrıntılar da var. Sadece onları yazsam, bu sütun yetmez. Dizilerde ya da filmlerde bile eşine az rastlanır bu ayrıntıları Arman bugün de yazmaya devam edecek. Tahminim o ki bu Samyeli ile Talu'nun boşanma davaları bitse bile, bu kavga kolay kolay bitmeyecek. Samyeli, eşinin iddiaları karşısında susmayıp, mutlaka karşılık verecek, bir 'son darbe' de ondan gelecektir... 'Aşk-ı Mennu' bitti diye boş yere üzülüp, gözyaşı dökmeyin.
Gerçek hayattaki 'Aşk-ı Memnu'lar biter mi?

Ali Eyüboğlu/Milliyet