Abone Ol

Asena Toprak kimdir, aslen nereli?

Asena Toprak kimdir, aslen nereli kaç yaşında ve Murat Kurşun ile ne zaman evlendi soruları merak konusu oldu.

Asena Toprak kimdir, aslen nereli?

Fantazi müziğin sevilen isimlerinden biri olan Murat Kursun'un karısı Asena Toprak 2015 Miss Türkiye finalistlerinden. Klip çekiminde kocası Murat Kurşun ile tanışan Asena Toprak 2016 yılında evlendi. Murat Can adında bir oğlu var.

Asena Toprak kimdir, aslen nereli, kaç yaşında soruları merak konusu oldu. Balıkesir doğumlu olan Asena Toprak 21 yaşında. 2015 Miss Turkey finalistlerinden olan Asena Toprak kocası Murat Kurşun ile klip setinde tanışmış ve 2016 yılında evlenmiş. Çiftin Murat Can adında bir oğulları var.

Yarışmaya katıldığında henüz lise öğrencisi olan Asena Toprak evlendiği için eğitim hayatına ara vermek zorunda kaldı. Asena Toprak, Murat Kurşun'un ikinci eşi. Murat Kurşun daha önce şarkıcı Ceylan ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştı.

ASENA TOPRAK KİMDİR?

Şarkıcı Murat Kurşun'un eşi Asena Toprak  Miss Turkey 2015 finalistlerinden. İkili ilişkilerine klip setinde başlamış ve 2016 yılındaa evlilikle taçlandırmış. Çiftin Murat Can adından bir oğulları var.

Asena Toprak kimdir, aslen nereli? - Resim: 1

MURAT KURŞUN KİMDİR?

 Usta müzisyen, sanatçı Murat Kurşun 7 yaşından bu yana müzik ile uğraşmaktadır. Darbuka, Bateri, Org ve Saz çalabilme kabiliyetine sahiptir. Bugüne kadar bir çok usta sese söz ve müzikleri ile destek vermiştir. Ceylan, Ayhan Aşan, Seda Sayan, Kibariye ve Cengiz Coşkun bu isimlerden sadece bir kaç tanesidir.

Müzik dışında kariyerinde 7 senelik bir profesyonel futbolcuk geçmişine sahiptir. Günümüzde ise söz, müzik ve yorumları ile müzik severlerin karşısında yer almaktadır. Bugüne kadar Seni Sevmek, Yaşanan Ne Varsa, Sen Olmasan, Sevenler Gece Ölür, Görürüm Seninle Onu, Ben Yanayım ve İllede Sen isimli 8 adet albüme imzasını atmıştır.