Abone Ol

Asena Atalay'ın eski eşi Caner Erkin'e açtığı nafaka davasında flaş gelişme

Beşiktaşlı futbolcunun eski eşi Asena Atalay arasındaki hukuk savaşı tüm hızıyla sürüyor.

Asena Atalay'ın Caner Erkin'e açtığı nafaka davasında flaş gelişme

Beşiktaşlı ünlü futbolcu Caner Erkin ile önceki kış boşandığı sunucu Asena Atalay arasındaki hukuk savaşı tüm hızıyla sürüyor. Karşılıklı birbirlerine davalar açan eski karı kocadan Asena Atalay, 7 yaşına giren oğlu Çınar için mahkemenin belirlediği aylık 10 bin TL nafakayı ödemediği gerekçesiyle ünlü futbolcu hakkında icra takibi başlatmıştı.

Caner Erkin ise itiraz etmiş ve daha önce 60 bin TL elden ödeme yaptığını ifade ederek eski eşinin isteklerinin yersiz olduğunu belirtmişti. Ancak bilirkişi incelemesi sonrası ise ödeme yapılmadığı tespit edilince ünlü futbolcu eski eşi Asena Atalay'a bir yıllık nafaka bedeli olan 120 bin TL'yi faiziyle beraber 132 bin 500 TL olarak ödemişti.

Dün sabah ise Çağlayan Adliyesi 13. İcra Mahkemesi'nde son duruşma yapıldı. Asena Atalay'ı avukatı Beyza Sındıraç temsil etti. Mahkeme Caner Erkin'in itiraz talebini reddetti ve aylık 10 bin TL nafaka bedelini ödemeye de devam etmesine karar verdi. Öte yandan Caner Erkin'in bir süredir mahkemenin belirlediği günlerde oğlunu görmediği öne sürülüyor.

Ünlü futbolcunun eski esi Asena Atalay ile görüşmemek için de telefon numarasını değiştirdiği ve sadece avukatları üzerinden oğlu için haberleştiği öğrenildi. Boşandıktan 1 yıl sonra oyuncu Şükran Ovalı'yla evlenen Caner Erkin, son günlerde İspanya ve İtalya'daki pahalı yurtdışı tatilleri ile ünlü markalardan yaptığı alışverişlerle magazin basınında yer alıyor.