Abone Ol

Arzu Yanardağ'ın çıplak fotoğrafları basına nasıl sızdı

Yanardağ; Sözleşmeye şöyle bir maddeyi koymayı unuttum. Fragmana da bu konulmayacak. Ancak bu görüntüler fragmana konuldu. Bu fragmanlar da basına gönderildi. Basın da haklı olarak fragmandaki o görüntüleri alarak gazeteye koydu

Arzu Yanardağ'ın çıplak fotoğrafları basına nasıl sızdı

Cuma günü vizyona girecek "Umut Adası" filminin kadın başrol oyuncusu Arzu Yanardağ, daha önce "Dün Gece Bir Rüya Gördüm" filminde yaşadıklarını bir daha yaşamamak için yeni filminin sözleşmesine özel şartlar koydurdu ama "fragman"ı unutunca korktuğu başına geldi. Yanardağ, 'Umut Adası'nın Cevahir Alışveriş Merkezi`ndeki galasında konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Ben bundan önceki filmim `Dün Gece Bir Rüya Gördüm`de bir hata yaptım ve çırılçıplak kamera karşısına geçtim.Onun yönetmeni ve yapımcısı filmine güvenmediği için bu görüntüleri basına verdi. Ben de bu filmimde erotik olan görüntülerin internete ve basına filmden önce verilmemesi konusunda sözleşmeme bir şart koydurdum. Ama sözleşmeye şöyle bir maddeyi koymayı unuttum.

Fragmana da bu konulmayacak. Ancak bu görüntüler fragmana konuldu. Bu fragmanlar da basına gönderildi. Basın da haklı olarak fragmandaki o görüntüleri alarak gazeteye koydu. Kasti bir şey yok ama biraz kendimi kullanılmış hissettim. 30 yaşıma geldim yavaş yavaş öğreniyorum. Aslında o görüntüler akan bir görüntüde yani filmde kötü durmuyor. Ama o görüntülerden bir kare alınarak gazeteye çıkması beni rahatsız etti.' Yanardağ, filmdeki striptiz sahnesiyle ilgili olarak da 'Benim bu sahneyi oynayabilmek adına striptiz dersi almam için geri zekalı olmam lazım' diye konuştu.