Abone Ol

Arzu Yanardağ'ı eski kocası dövüyor muydu?

Bugün gazetesinin haberine göre, Serhat Türkkan eşi Arzu Yanardağ hakkında kadınları kızdıracak açıklamalarda bulundu. Türkkan ise bunu yalanladı.

Arzu Yanardağ'ı eski kocası dövüyor muydu?

İŞTE SERHAT TÜRKKAN'IN AÇIKLAMASI

10 ekim 2009 tarihinde bugün gazetesinde çıkan talihsiz,mesnetsiz ve hayal ürünü  açıklama şahsıma ait değildir. Söz konusu gün Muhabir tarafıma benim patlayacak bir habere ihtiyacım var gazetemizin de tiraj problemi var yardımcı olur musun demiştir.Arkasından sizin evlenmeden önce dayak haberleriniz çıktı ne düşünüyorsunuz dediği zaman;

Herkes bir şeyi yazdı  dedim, O da bana yani dayak cennetten çıkmamı diyorsunuz dedi ,güldüm ve saçmalama dedim.Peki dövüyor musunuz Arzu  hanımı dedi ?Tekrar gülüp espiri ile konuyu kapattık.

Bana bunu haber yapalım dedi saçmalama dedim.Haber istiyorsan sabah programları için yap dedim.

Arkasından bu saçma haber yapıldı.Konu tarafımdan yasal mercilere taşınacak olup karımı  hiçbir zaman dövmediğimi, şiddetinde ilkellik olduğunu düşündüğümü  nezlinizde bildirmek istiyorum.

Saygılarımla,

Cemal Serhat Türkkan

Peki o haber neydi?

Kıskançlık yüzünden ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'ı dövdüğünü itiraf eden eşi Serhat Türkkan, "Dayak cennetten çıkmadır. Kadın kaşınırsa döveceksin. Arzu dayak yedikten sonra akıllandı. Şimdi iyi bir eş, çocuğuna iyi bir anne oldu. O zamanlar dövdüğüme hiç pişman değilim. Mutluluğumuzu o attığım dayaklara borçluyuz" dedi.

Eşi Arzu Yanardağ'a birtakım yasaklar uyguladığını belirtirken zehir zemberek sözler sarf eden Serhat Türkkan şöyle konuştu: "Eşime kamera önü yasak değil ama seviyeli projelerde yer almasını istiyorum. Sabah programlarının kaliteli yapıldığına inanmıyorum. Nerede alkışlaması nerede susması direktifi verilen, parayla tutulan seyircilerden çok ucuz programlar çıkıyor.

Bu programları varoş işi gücü olmayan insanlar izliyordur. Sunucuları da çok kötü, konuşmasını bilmeyen, iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar. Sadece kanalın yöneticileriyle ilişkisi yüzünden program sunuyorlar."