Abone Ol

Arzu Yanardağ ve Aysun Kayacı'nın çok gizli pozları

Arzu Yanardağ'ın Kurban grubunun davulcusu Burak Gürpınar ve "Haziran Gecesi" dizisinin oyuncularından Cenk Ertan'la samimi bir şekilde çekilmiş pozlarıyla, Aysun Kayacı'nın iç çamaşırlı fotoğrafı birçok kişiye gönderildi.

Arzu Yanardağ ve Aysun Kayacı'nın çok gizli pozları

Aysun Kayacı ile Arzu Yanardağ'ın da uygunsuz fotoğrafları sanal aleme düştü. Halen "Doktorlar" dizisinde rol alan manken Aysun Kayacı ile son olarak "Umut Adası" filminde oynayan Arzu Yanardağ'ın başına geldi. Arzu Yanardağ'ın yakın çevresi, bu fotoğrafların bozulan bilgisayarında bulunduğunu, o bilgisayarın da eski eşi Ali Serter tarafından tamir ettirildiğini, fotoğrafların da bu vesileyle yayıldığını söylüyor. Arzu Yanardağ, geçtiğimiz yıl Ali Serter'le evlenmiş, altı ay evli kaldıktan sonra da boşanmıştı. Yanardağ, boşandıktan sonra bir TV programında eşinin kokain kullandığını söylemiş, Serter de polis tarafından sorgulanmıştı. Serter'in kendisini ihbar eden eski eşi Yanardağ'dan intikam almak için böyle bir yola başvurduğu iddia ediliyor. Aysun Kayacı ise fotoğrafın gazetelerde çıkmasına çok üzüldüğünü, konu hakkında konuşmayacağını söyledi.

Bozuk bilgisayardan yayıldı

Yakın çevresine, "Bu fotoğraflar bozuk olan bilgisayarımdaydı, bilgisayarı da ayrıldığım kocam Ali Serter tamir ettirdi" diyen Arzu Yanardağ, fotoğraflarda Kurban grubunun davulcusu Burak Gürpınar ve oyuncu Cenk Ertan'la görülüyor. Aysun Kayacı'nın bu fotoğrafı e-posta'yla birçok kişiye gönderildi.

Hürriyet/Demirhan Hararli