Abone Ol

Arnavutköy'de eğlencenin yeni adresi: Cult açıldı

İstanbul’un eğlence hayatına yepyeni bir soluk getiren CULT Arnavutköy açıldı. 3 kattan oluşan ve farklı konseptiyle dikkat çeken CULT Arnavutköy, iş ve sanat dünyasından isimlerin katılımıyla kapılarını açtı.

Arnavutköy'de eğlencenin yeni adresi: Cult açıldı

Açılışa cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra, Orhan Aşıcıoğlu ve annesi Dilek Aşıcıoğlu, Banu Noyan, Lütfü Sapmaz, Şule Zeybek, Muharrem Yıldırım, İzzet Öz, Önder Açıkbaş, Lara ve Lidya Özdemiroğlu kardeşler katıldı.

Dj. Berfu Beysanoğlu’nun müzikleri eşliğinde eğlenen konuklar gecede ilginç bir de sürpriz yaşadı!

Arnavutköy'de eğlencenin yeni adresi: Cult açıldı - Resim: 1

Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye’de büyük ses getiren ve elenmesi şaşkınlık yaratan Opera Sanatçısı Asude Cemre İnci, canlı ve mikrofonsuz olarak seslendirdiği şarkılarla konukları büyüledi.

Arnavutköy'de eğlencenin yeni adresi: Cult açıldı - Resim: 2

CULT Arnavutköy’ün 3. katı açılış gecesi, küratör Gizem Günaçtı’nın öncülüğünde, çeşitli sanatçıların katılımıyla karma bir resim sergisine ev sahipliği yaptı.

Arnavutköy'de eğlencenin yeni adresi: Cult açıldı - Resim: 3

Önümüzdeki günlerde resmi açılışı yapılacak olan First Touch isimli resim sergisi, 7 Ocak 2017 tarihine kadar gezilebilecek ve CULT Arnavutköy’e gelen eğlence müdavimleri, beğendikleri tabloları satın alabilecekler.