Abone Ol

Arkadaşının seks isteğini reddedince...

Arkadaşıyla cinsel ilişkiye girmeyi reddeden kadının üzerine benzin dökülüp ateşe verildi.

Arkadaşının seks isteğini reddedince...

İngiltere'de yaşanan olayda Litvanya asıllı Dovile Krivickaite, yakın arkadaşı Muhammed Kosar tarafından ilişki teklif edildi.
25 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşı olduğunu söyledi ve Somali asıllı Kosar'ın tekliflerini her seferinde reddetti, onu sevgilisi olarak değil arkadaşı olarak gördüğünü söyledi.

Arkadaşının her seferinde gülüp geçtiğini ve aralarının iyi olduğunu düşünen Dovile, bir gün Muhammed'in kendisini arabayla aldığını ve barda arkadaşlarıyla buluşmaya gittiklerini anlattı.

Muhammed'in arabayı yavaşlattığını ve benzini bitmiş gibi kenara çektiğini söyleyen Dovile, Muhammed'in kendisini dışarı çağırdıktan sonra ayağının dibindeki 5 litrelik benzin şişesini üzerine döktüğünü söyledi.

Muhammed, üzerine benzin döktüğü kadını çakmakla ateşe verdi. Dovile, gözlerinin önünde kolları ve yüzünün alevler içinde kaldığını gördü. Kendini yere atan kadın çaresizce ateşi söndürmeye çalıştı.

Hastaneye kaldırılan kadının vücudunun %24'ü yandı. 6 hafta hastanede kalan kadın, uzun tedavilerden sonra kalıcı yaralarla normal hayatına geri dönme sürecine başladı.

2013 yılında yaşanan olaydan bir yıl sonra Muhammed 16 yıl hapis cezası aldı.