Abone Ol

Victoria Meleği Antalya'ya geliyor!

VİCTORİA Secret meleklerinden Candice Swanepoel'in katılacağı açılış defilesi 16-21 Aralık tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Dosso Dossi Fashion Show'un katılımcı kayıtları sürüyor.

Victoria Meleği Antalya'ya geliyor!

Candice Swanepoel'den çarpıcı pozlar...

Candice Swanepoel Lui dergisine soyundu!

Candice Swanepoel... FOTOĞRAFLARI

Candice ve Behati bir arada..

CANDİCE SWANEPOEL 3

Candice'ten nefes kesen reklam!

Candice Swanepoel'in yasaklanan reklamı!

Dosso Dossi Fashion Show'a, 30 ayrı ülke 200 farklı şehirden 5 binin üzerinde hazır giyim alıcısı katılacak. 150 ayrı markanın yeni koleksiyon ürünlerinin sergilenecek. Katılımcıların konaklaması için Kunda bölgesindeki otellerde Dosso Dossi için rezervasyon yapıldı. Bir hafta süresince modanın kalbinin atacağı Antalya, konser ve partilerle de renklenecek.

Çoğunluğunun Rusya coğrafyasından olmak üzere Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinden de pek çok kişi Dosso Dossi katılımcı listesinde yerini aldı. Dünyaca ünlü Victoria Secret mankeni Candice Swanepoel'in baş manken olarak çıkacağı 17 Aralık'taki açılış defilesinde, 60 profesyonel manken de görev alacak. Dosso Dossi Fashion Show süresince podyum ve iç stantlarda 500 manken görev yapacak. Fuar süresince irili ufaklı 50 ayrı defile düzenlenecek.

RUSYA VE ORTA DOĞU DOSSO DOSSİ'DE

Antalya'ya gelecek alıcıların büyük çoğunluğunu Rusların oluşturduğunu belirten Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, "Türk Cumhuriyetleri, Ukrayna, Irak, Lübnan, Ürdün ve İranlı katılımcılarda burada olacak. Aynı zamanda Almanya ve İtalya'dan gelen butik sahiplerinin yanı sıra Sibirya bölgesinin en uç noktası olan Kamçakkalı yatırımcıları da ağırlayacağız" dedi.


İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) -