Abone Ol

Annesi merdivenden düştü demişti! 3 yaşındaki çocuğa tecavüz dehşeti

Annesinin merdivenden düştüğünü iddia ederek hastaneye getirdiği 3 yaşındaki çocuğu muayene eden doktorlar, bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceğinden şüphelenerek polise haber verdi. Çocuk kurtarılamadı...

Siz insan mısınız? 3 yaşındaki çocuğa tecavüz..

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde annesinin merdivenden düştüğünü iddia ederek hastaneye getirdiği 3 yaşındaki oğlu yoğun bakımda 11 gün sonra hayatını kaybetti. Bebeğin vücudundaki morluklar ve tecavüz şüphesi üzerine soruşturma başlatılmıştı.

Çayırova’ya bağlı Yeni Mahalle’de oturan G.K., 19 Mart tarihinde 3 yaşındaki oğlu A.C.K.’nin merdivenden düştüğünü iddia ederek, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne getirdi. Çocuğu muayene eden doktorlar, vücudundaki morluklar ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceğinden şüphelenerek polise haber verdi. Gözaltına alınan G.K. ile nikahsız yaşadığı M.Ç. çıkarıldıkları mahkeme tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek sonuçlara göre adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar.

Gebze’de özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan A.C.K geçtiğimiz Çarşamba günü 11 gün sonra hayatını kaybetti. A.C.K.’nın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Haluk TURGUT/ ÇAYIROVA (Kocaeli), (DHA)