Abone Ol

Anne dizisinin Zeynep romanına imza günü

‘Anne’ dizisinin ezber bozan projesi ‘Zeynep’ romanının 8. baskısına özel imza günü düzenlendi.

Anne dizisinin Zeynep romanına imza günü

Star TV’nin Med Yapım - MF Yapım imzalı sevilen dizisi Anne’de yer alan gazeteci Ali Arhan (Can Nergis) karakterinin, Zeynep (Cansu Dere) ve Turna’nın (Beren Gökyıldız) dramını bir roman olarak yazmak istemesi senaryoya girdikten sonra, eser gerçek bir kitap olarak kaleme alınmış ve basılmıştı.

Diziyi de iyi bilen bir yazarın akıcı ve gerçekçi bir dille ele aldığı ‘Zeynep’ adlı kitap, Mona Kitap etiketiyle piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra 8’inci baskıya ulaştı.

‘Zeynep’ kitabının yazarı olan Ali Arhan karakteri, 29 Nisan Cumartesi günü düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Dizide gazeteci Ali Arhan karakterini canlandıran Can Nergis’in katıldığı imza törenine okuyucular büyük ilgi gösterdiler.

Anne dizisinin Zeynep romanına imza günü - Resim: 1

KİTAP GELİRİ ÇOCUK EVLERİNE

Gerek Türkiye, gerek yurtdışından okurların sade ve duygusal diliyle çok sevdiği Zeynep, bu yazın en çok okunacak kitaplarından biri olduğunu da bir ay gibi kısa bir sürede 8 baskı yapmasıyla ispatladı.

Verdiği güçlü mesajlarla dikkat çeken Anne dizisinin romanı ‘Zeynep’in tüm telif geliri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı çocuk evlerinde kalan çocukların kullanımına veriliyor.

Her salı seyirciyi ekrana kitleyen 'Anne' dizisinde başrolleri Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız ve Gonca Vuslateri paylaşıyor.

Anne dizisinin Zeynep romanına imza günü - Resim: 2