Abone Ol

Anne dizisinin 11. bölümünde Turna ölecek mi?

Anne dizisinin son bölüm finalinde Şule ve Cengiz'in kanlar içerisindeki hali Turna'nın akıbetine dair soru işaretlerine neden olmuştu. Peki, Anne dizisinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anne dizisinin 11. bölümünde Turna ölecek mi?

Anne dizisi 11. bölüm fragmanı şimdiden gündemde! Son bölümün ardından izleyicilerin merakla beklediği Anne 11. bölüm fragmanı son bölümün ardından Turna'nın geleceğini belirleyen olaylarla gelecek. Duygu yüklü dizinin ekrana gelen son bölümüne Turna ve Zeynep'in yeniden karşı karşıya geldiği sahneler damga vurmuş, finalde yaşananlar ise şok etkisi yaratmıştı. Son bölüm finalinde kanlar içinde ekrana yansıyan Şule ve Cengiz'in yanıo sıra ortalarda görülmeyen Turna'nın akıbetinin Anne 11. bölüm fragmanında belli olması umut ediliyor. Peki, Turna'da vurulan isimler arasında mı? Şule ve Cengiz ölecek mi? İşte son bölümün ardından yeni bölüm hakkında bazı detaylar

Son bölümde Şule'nin Turna'yı pavyona götürmesi pavyon patronunu sinirlendirdi. Finale ise Zeynep'in tanık olduğu sahne damga vurdu. Hem ekran başındakiler hem de Zeynep, gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşadı. Son bölümün ardından dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını oldukça merak ettiler. Peki, Anne 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zeynep'in başının belaya girmesini istemeyen Turna, suskunluğuna son verip Şule ile mutluluk oyunu oynamaya başlar. Cengiz, Zeynep'in karşısına çıkarak, Turna konusunda bundan sonra tek muhatabın kendisi olduğunu söyler. Şule'nin Turna'yı pavyona götürmesi pavyon patronunu sinirlendirir. Bu esnada Turna'yı sormak üzere çocukbürodan amir de pavyona gelmiştir. Polisin gelmesi pavyon müşterisini kaçırır. Patron bu zararı Cengiz'in ödemesini ister. Cengiz'in ertesi güne kadar parayı hazır etmesi gereklidir. Cengiz, bu durumu fırsata çevirerek Zeynep'ten büyük bir meblağ ister. Turna'ya düzgün bir hayat kurmak için bu parayı kullanacakları bahanesini kullanır. Zeynep parayı bulmak için büyük bir mücadeleye girişir. Gönül para konusunda Zeynep'e yardımcı olmak ister. Zeynep Gönül'deki paranın kaynağını öğrenince şok olur ve büyük tepki gösterir. Sonunda kız kardeşlerinin yardımıyla, Cahide'yi kızdıracak bir yöntemle parayı bulur. Ancak Zeynep buluşma yerine geldiğinde Cengiz yoktur. Rıfat'ın evine giden Zeynep'i orada büyük bir sürpriz beklemektedir.