Abone Ol

Ankara saldırısı yabancı gizli servis işi mi?

Fatih Portakal ile FOX Ana haber'de çok özel bilgiler aktaran Haber Müdürü Ercan Gün, Ankara'daki çifte canlı bombalı saldırıda toplam 104 kişinin öldüğünü belirtti.

Ankara saldırısı yabancı gizli servis işi mi?

Ankara'daki canlı bomba saldırısıyla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Fox Ana Haber'de yayınlanan bilgilere göre canlı bombalardan birisinin erkek olduğunun kesinleştiği ancak diğer canlı bombanın kadın mı erkek mi olduğu bilgisine henüz kesinleşmediği aktarıldı. Fox Haber Müdürü Ercan Gün, Ankara'daki patlamada ikisi canlı bomba toplam 104 kişinin öldüğünü belirtti.

Öte yandan kriminal inceleme ve Adli Tıp ortak bir rapor hazırladı. Hazırlanan rapora göre bir canlı bombanın sırt çantası ile diğerinin beline sardığı kemerle geldiği bilgisi var. Bir cesedin sadece kafa kısmı var bu da kemer bomba ile geldiği bilgisi var.

ROBOT RESİM ÇİZİLMEYE BAŞLANDI

Robot resim çizilmeye başlandı. Görgü tanıkları tek tek hafızalarındaki bilgileri veriyorlar.

GİZLİ SERVİSLER İHTİMALİ DE VAR

Ankara'daki çifte canlı bombalı saldırıyla ilgili olarak birinci öncelik 'saldırıyı IŞİD gerçekleştirdi' önceliği. Diğer yandan Suriye'deki kargaşadan sonra 10 binin üzerinde Türkiye'den Suriye'ye gidiş geliş var. Gizli servislerin cirit attığı bir ülke konumuna geldik. Burada gizli servis parmağı üzerinde duruluyor. Bu ihtimalin üzerinde durulmasının sebebi ise 'IŞİD olsaydı bir ip ucu bulunurdu, bir keşif yapılırdı' değerlendirmesi. Başka bir gizli servisin bu işin içinde olduğu iddiası bu yüzden öne çıkıyor.

7 DNA İNCELENİYOR


Saldırıyla ilgili 4 bin kişilik hedef grup var ve görüntüler tek tek inceleniyor. Kimlik bulunamadığı için sadece IŞİD'in parmağı olduğu tahmini var. 7 DNA inceleniyor ve sonuç alındığında daha net adımlar atılacak.

104 CESET VAR

97 kişinin kimliği belirlendi 7'sinin belli değil. 7 kişinin DNA'sı inceleniyor. Kimliği belirlenemeyen yedi kişiden ikisinin cesedi canlı bombalara ait. Tek bir bombacının erkek olduğu kesinleşti.

posta