Abone Ol

Son dakika: Ankara'da bomba Fatih Erbakan iddiası: Hedef 2019...

Turkiyegundemi.com sitesinin özel haberine göre Ankara'da 2019 seçimleri öncesi partilerin ittifak arayışları hızlanırken, Fatih Erbakan da sahneye çıkıyor.

Ankara'da bomba Fatih Erbakan iddiası

2019 Başkanlık seçimi hedefinde potaya Fatih Erbakan ve Saadet partisinin 7 Haziran'da aldığı yüzde 2 oy oranı girdi.

Milli görüşü şu anda temsil ettiğini söyleyen Saadet Partisi hükümete sert muhalefette bulunuyor. Genel başkan Temel Karamollaoğlu sık sık şu anda izlenen politikanın rahmetli Necmettin Erbakan tarafından onaylanmayacağını söylüyor. Mevcut kadro, mevcut hükümete muhalefetin dozunu sert tutuyor.

Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan uzun süredir siyaset sahnesinde değildi. Ablası Zeynep Erbakan tarafından açılan miras davaları nedeniyle sıkıntılar yaşıyordu.

Turkiyegundemi.com'da yer alan habere göre, Fatih Erbakan bu sıkıntıları son zamanlarda kolaylıkla aştı ve mirasının kontrolünü eline aldı. Hemen ardından da Saadet Partisi'ne haciz gönderdi. Erbakan bu konuyla ilgili sorulara da "babamın poltikasına uygun harekeret etmiyorlar. Ben de parti kuracağım" yanıtını vermişti

Güvenilir kaynaklar babasıının mirasını kazanan Fatih Erbakan'ın siyasi mirasının peşinde olduğunu belirtiyorlar. Fatih Erbakan'ın yüzde 2 gibi 2019'da önem arzeden oy potansiyelini sahip olan milli görüşü meclise taşımak istediğini söylüyorlar.

Fatih Erbakan ya Saadet Partisinin yönetmini devralacak ya da yeni parti kuracak.

Gözler şimdi seçim ittifakına kolaylık taşıyacak seçim yasası değişikliğinde..

kaynak: Türkiye Gündemi