Abone Ol

FETÖ yandaşı Michael Rubin yine Erdoğan'ı tehdit etti

Amerikalı neo-con yazar Michael Rubin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da ekleyerek bir twit attı. Micheal Rubin ikinci bir darbe imasında mı bulunuyor? Erdoğan dönemez demekle neyi kastetti?

FETÖ yandaşı Michael Rubin yine Erdoğan'ı tehdit etti

15 Temmuz darbesini 4 ay öncesinden bilen eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da etiketleyerek bir twit attı.

ABD 'derin devletinin gazetecisi' olarak bilinen Rubin mesajında 'Erdoganin Turkiye'den ayrilmasi su asamada riskli olabilir mi? Geri donememe ihtimali olabilir mi?' diyerek tuhaf bir imada bulundu.

İKİNCİ DARBE İMASI MI?

FETÖ yandaşı Michael Rubin yine Erdoğan'ı tehdit etti - Resim: 1

Michael Rubin bu twitiyle neyi ima etti? Sosyal medya iki cümlelik bu mesajla karışırken, Rubin'in 15 Temmuz darbe girişiminden de haberdar olduğu göz önüne alınınca bir çok sav ortaya atıldı. Bunlardan biri ikinci bir darbe girişimi olacağı, diğeri de Erdoğan'ın ABD'ye gittiğinde başına bir iş gelebileceği yönünde. Michael Rubin'in bunları ima ettiğini düşünen twitter kullanıcıları tepki yağdırıyor.

İşte o mesajlardan bazıları:

FETÖ yandaşı Michael Rubin yine Erdoğan'ı tehdit etti - Resim: 2

Michael Rubin kimdir?
Pentagon'un sözcüsü gibi kabul edilen Amerikalı neo-con yazar Michael Rubin, özel olarak Orta Doğu ve Türkiye meseleleri üzerine çalışması nedeniyle bölge ve ülkemiz hakkında sık aralıklarla yazılar kaleme alıyor.

FETÖ'YE YAKIN VE ERDOĞAN DÜŞMANI
Rubin, FETÖ terör örgütüne yakınlığıyla ve Erdoğan'a karşı olumsuz bakışıyla biliniyor. 15 Temmuz FETÖ darbesini 4 ay öncesinden bilen Rubin, American Enterprise Institute'de yayınlanan o makalesinde şunu yazmıştı: “İddia etmiyorum ama Türkiye'de ordu, Mısır'da Sisi'nin yaptığının benzerini yapabilir, Erdoğan'ın kaya gibi politikası, sert bir kayaya çarparsa kimse şaşırmasın".