Abone Ol

Amerika'da Melisa Şenolsun rüzgarı

Melisa Şenolsun ve genç yönetmen Mu Tunç, Amerikalı ünlü müzisyenler ile bir araya geldi.

Amerika'da Melisa Şenolsun rüzgarı

Alternatif müzik tarzlarıyla çok özel bir dinleyici kitlesine sahip olan Amerikalı ünlü müzisyenler Randall Dunn ve Zola Jesus, Randall Dunn'ın ilk solo albümünün çıkış şarkısı olan "A True Home”un video klibinde, genç yönetmen Mu Tunç ve başarılı oyuncu Melisa Şenolsun ile çalıştı.

Oman'da 3 günde çekilen ve gerçeküstü performatif bir hikayesi olan video klip, Amerika’nın en prestijli medya kanalı olan NPR’da yayınlandı.

Amerika'nin en kültürel sitelerinden biri Stereogum klibi haftanin video klibinden biri seçti. Listenin başındaki isim ise Chemical Brothers.

Melisa Şenolsun’un performansı Amerika ve Avrupa'daki birçok eleştirmen tarafından olumlu yorumlar aldı. Aynı zamanda ünlü müzisyenlerin genç bir Türk yönetmen ve oyuncu ile çalışmış olması ilgi odağı oldu.

Randall Dunn; Sunn O, Wolves in the Throne Room, Marissa Nadler, Anna Von Hausswolff gibi birçok önemli grubun prodüktörlüğünü üstlenmiş, yakın zamanda ünlü oyuncu Nicholas Cage’in başrolünde oynadığı Mandy filminin müziklerini yaptı.

Mu Tunç, Burak Deniz ve Büşra Devel'nin başrollerinde yer aldığı ilk uzun metraj sinema filmi "Arada" ile dikkatleri çekmiş ve yurtdışında da adından sıkça bahsettiren projeler gerçekleştirmiştir.

Melisa Şenolsun, başrollerini Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu ve Serkan Keskin ile paylaşacağı Güzelliğin Portresi sinema filminin ön hazırlık çalışmalarına başlamıştır.