Abone Ol

American Crime Story, Gianni Versace ile ekrana dönüyor

Popüler suç dizisi American Crime Story, Gianni Versace cinayetiyle ekrana dönüyor.

American Crime Story, Gianni Versace ile ekrana dönüyor

Ödül rekortmeni dizi American Crime Story, bir döneme damga vurmuş O.J. Simpson davasından sonra yeni sezonunda ünlü modacı Gianni Versace suikasti ile ekranlara dönüyor. The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, 18 Ocak Perşembe günü 23.10’da, Amerika yayınından bir gün sonra Foxcrime’da başlıyor.

American Crime Story, Gianni Versace ile ekrana dönüyor - Resim: 1

Gerçek bir suç antolojisi olan American Crime Story, ünlü Amerikan futbolcusu O.J. Simpson’ın tartışma yaratan ve 1970’li yıllara damga vuran davasını konu alan ilk sezonundan sonra ünlü İtalyan modacı Gianni Versace’nin suikasti ile geri dönüyor. Emmy ve Altın Küre Ödülleri’nden sayısız ödülle dönen dizide olayları Miami Sahili’ndeki malikanesinde hayatını kaybeden ünlü modacının yanı sıra kız kardeşi Penelope Cruz tarafından canlandırılan Donatella Versace, Ricky Martin’in hayat verdiği sevgilisi Antonio D’Amica ve Darren Criss’i katil rolünde izleyeceğimiz Andrew Cunanan’ın gözünden anlatıyor.

Heyecanla beklenen yeni sezonuyla “The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story:”, 18 Ocak Perşembe günü saat 23.10’da, Amerika yayınından bir gün sonra FOXCRIME ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.