Abone Ol

Alper Baycın'ı öldüren saldırganın fotoğrafı ortaya çıktı!

Survivor programının çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde olan kameraman Alper Baycın'ı öldüren kişinin fotoğrafı ortaya çıktı. Acı olayı öğrenen Las Terrenas halkı da Alper Baycın için binlerce mum yaktı.

Alper Baycın'ı öldüren saldırganın fotoğrafı ortaya çıktı!

24 yaşındaki Baycın sokakta yürürken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

Acun Ilıcalı canlı yayında yaptığı açıklamada, "Sevgilisi Alper'imizi haince bir saldırı sonrası Dominik'te kaybettik. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Cinayet sonrası olay yerinden kaçan ve sonrasında düzenlenen operasyonla yakalanan zanlılardan 2 zanlıdan birinin fotoğrafı ortaya çıktı.

Alper Baycın'ı öldüren saldırganın fotoğrafı ortaya çıktı! - Resim: 1

Alper Baycın'ın uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi Dominik'in Las Terrenas bölgesinde şok etkisi yarattı. Acı olayı öğrenen Las Terrenas halkı Alper Baycın için binlerce mum yaktı.

Alper Baycın'ın ailesinden 2 kişinin bugün Dominik'e gidecek. Gerekli prosedürlerin tamamlanmasının ardından Baycın'ın cenazesi Türkiye'ye getirilecek.

Alper Baycın'ı öldüren saldırganın fotoğrafı ortaya çıktı! - Resim: 2

Yıllardır Acun Ilıcalı ve ekibine ev sahipliği yapan Dominik Cumhuriyeti yetkililerin yaşanan olaydan dolay çok üzgün olduğu ve soruşturmayı titizlikle sürdürdüğü öğrenildi.

(Milliyet)