Abone Ol

Almanya'da Arda Turan şaşkınlığı!

Rusya ve Hırvatistan ile karşılaşacak olan ve açıklanan oyuncu kadrosuyla tartışmalara neden olan A Milli Futbol Takımı, Alman basınına konu oldu.

Almanya'da Arda Turan şaşkınlığı!

Almanya'da Pazar günleri Bild am Sonntag adıyla yayın yapan Bild Gazetesi, Fatih Terim'in milli takıma davet etmediği Arda Turan'ı sayfalarına taşıdı.

"Avrupa Şampiyonası'nda ki ıslıklamaların ardından Türkiye, Barcelona starı Arda'sız" başlığını kullanan Bild haberinde, Arda Turan'ın ilk olarak 2006 yılında milli formayla tanıştığını ve 94 defada milli formayı terlettiğini aktardı.

"Türkiye, en büyük starından yoksun başlıyor" ifadesine de yer veren gazete, Rusya ve Hırvatistan maçları için çağrılmayan Arda Turan, Avrupa Şampiyonası'nda takımın kaptanıydı şeklinde aktardı.

Avrupa Şampiyonası'nda beklenen futbolu ortaya koyamayan Arda Turan, kendi taraftarı tarafından ıslıklanmış ve aynı maçın ardından Terim, bu tepki bizim oyunumuzu etkiledi, takımı ben kurdum varsa eleştiri bana yapılmalı şeklinde hatırlatmalarda bulunan Bild, "Arda neden yok? Bunun için Terim henüz konuşmadı" diye yazdı.

Bild, son olarak ta Terim tarafından Almanya'dan Emre Mor, Nuri Şahin, Hakan Çalhanoğlu ve Çağlar Söyüncü'yü davet edildiği yazdı.