Abone Ol

Alman televizyon kanalında görücü usulü evlilik programı

Medyafaresi.com Özel Haber- Alman televizyon kanalı Sat 1'da yayınlanan 'İlk görüşte evlilik' isimli izdivaç programı dördüncü sezonuya ekranlara döndü.

Alman kanalında görücü usulü evlilik programı

Medyafaresi.com Özel Haberi / Belemir Çelebi /Berlin -

Alman televizyon kanalı Sat 1'da pazar akşamları yayınlanan 'İlk görüşte evlilik' isimli  görücü usulü izdivaç programı dördüncü sezonuya ekranlara döndü.

Birbirini tanımayan ve daha önce hiç karşılaşmayan iki insan nikah günü ilk kez birbirlerini gördükten sonra nikah masasına oturuyorlar.

Bu ilginç evlilik programının kökü bilimsel araştırmalara dayanıyor.

Programda yer alan üç Psikolog, adaylar ile yaptıkları bir çok bilimsel testler sonucunda on adaydan birbirlerine en uygun iki insanı buluşturuyorlar.

Alman televizyon kanalında görücü usulü evlilik programı - Resim: 1

Daha önce birbirlerini görmeyen iki insan, nikah günü gelinlik ve damatlık ile nikah dairesinde ilk kez karşılaştıktan sonra dünyaevine giriyorlar.

Evlendikten sonra balayına giden çiftler, evli kalmak isteyip istemediklerine karar verip, balayından döndükten sonra evli bir çift olarak hayatlarına devam etmek istedikleri taktirde, aynı eve taşınıyorlar.

Evli kalmak istemeyen çiftlere boşanma davası açılıyor.

Alman televizyon kanalında görücü usulü evlilik programı - Resim: 2

Bu sezon'da bir yenilik olarak, görücü usulü evlilik programına eşcinsel adaylar da başvurabilecek.

Önceki sezonlarda evlenen çiftler arasında evli kalanların sayısı çok az olsa da, görücü usulü izdivaç programı her sezon seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Medyafaresi.com özel haberidir. Kaynak gösterilmek ve sayfaya link vermek suretiyle alıntı yapılabilir. İzinsiz kullanımlara karşı tüm hakları saklıdır.