Abone Ol

Alize ilk şarkısıyla beğeni kazandı

Türk pop müziğine yeni bir soluk getiren ALİZE, ‘Korkmalısın’ isimli ilk single’ını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Alize ilk şarkısıyla beğeni kazandı

Sözü ve müziği Emre Kaya’ya, düzenlemesi Mert Ali İçelli’ye ait ‘Korkmalısın’, DMC etiketiyle  müzik marketlerde ve tüm dijital platformlarda yerini aldı. Saint Joseph Fransız Lisesi’nin ardından Kadir Has Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Alize, hayallerinin peşinden gitmeyi tercih etti.

Küçük yaşlardan itibaren Türkiye’nin en iyi hocalarından opera, şan ve bale dersi alan Alize, tutkuyla söylediği İngilizce, Fransızca ve Türkçe şarkıların coverları dijital platformlarda yayımlamasının ardından, Türkiye’nin yeni nesilde en çok tercih edilen söz yazarı, besteci ve yorumcularından Emre Kaya’nın ilgisini çekti.

Emre Kaya’nın Alize’nin sesi ve tavrını düşünerek sözünü yazıp bestelediği ‘Korkmalısın’la müzik dünyasına giriş yapan Alize’nin ilk klibi de dijital platformlarda yayımlanmaya başladı. ‘Korkmalısın’ için Portaxe Celebra’da çekilen klibin yönetmenliğini Yüksel Torun, görüntü yönetmenliğini Aşkın Sağıroğlu, sanat yönetmenliğini ise Yavuz Özdel üstlendi.

Alize ilk şarkısıyla beğeni kazandı - Resim: 1

İlk single çalışması ‘Korkmalısın’ın ardından hız kesmeden albüm çalışmaları için beste arayışına başlayan Alize, müzik piyasasında sağlam ve emin adımlarla ilerlemek, kalıcı olmak, duygularını aktarabileceği şarkılar söylemek istiyor.