Abone Ol

Alişan sevgilisiyle ilgili o dedikoduyu duyunca...

Ünlü şarkıcı Alişan’la vokalist sevgilisi Seda Önder’in ayrılık nedeni ortaya çıktı.

Alişan sevgilisiyle ilgili o dedikoduyu duyunca...

İddialara göre ilişkiyi bitiren süreçte şunlar yaşandı:

Alişan 2 ay önce çok ünlü bir işadamı tarafından cep telefonundan arandı. Alişan’ı uyaran evli işadamı “O kıza çok güvenme” dedi. Bu görüşmenin ardından içine şüphe düşen Alişan, sevgilisinin geçmişini araştırmaya karar verdi ve onu tanıyanlarla görüştü. İlk olarak Seda Önder’in evli olan Karşıyakasporlu futbolcu Özgür’le 4 yıl süren bir ilişki yaşadığını öğrendi. Hatta futbolcu Özgür’ün evliliğinin bu ilişki yüzünden çatırdama noktasına bile geldiğini duydu. Araştırmalarını sürdüren Alişan sevgilisinin sanat dünyasından bazı isimlerle de anıldığını duyunca bir kez daha şoke oldu.

Şarkıcı Yaşar İpek, söz yazarı Ersay Üner ve türkücü Murat Kurşun, bu isimlerin arasındaydı. Bunun üzerine sevgilisini karşısına alan Alişan “Onlarla gerçekten birlikte oldun mu?” diye sevgilisine bu isimleri tek tek sordu. Ancak Seda Önder bu isimlerden sadece ikisini; söz yazarı Ersay Üner ile Karşıyakasporlu futbolcu Özgür’le aşk yaşadığını kabul ederek “Ama Özgür’ün de evli olduğunu bilmiyordum, benden sakladı. Ersay’la da 8 yıl önce bir şeyler yaşadık, bitti. Diğer o saydığın isimlerin hepsiyle sadece iş arkadaşlığım oldu, ilişki yaşamadım” dedi. Sevgilisinin açıklamaları karşısında yeteri kadar tatmin olmayan Alişan ilişkisini kafasında bitirdi.

‘Maça gittim diye benden ayrıldı’

Alişan, iddialarla ilgili konuşmak istemezken Seda Önder ise şunları söyledi: “Ortada benim bildiğim bir yanlış yok. Kıskançlık ayrılık getirdi. Alişan, GS-Manisamaçına gitmemi istemedi. “Derbi maç filan değil, gitmene gerek yok. Artık tanınıyorsun. Şimdi orada herkes sana bakar” dedi. Ancak ben kız arkadaşımla beraber gittim. Bunun üzerine bana küstü. Ayrıldık mı diye sorunca ‘Bunu söylemek kolay değil ama evet bitti’ dedi. Birbirimize hakkımızı helal edip, ayrıldık. Bu arada bizim Alişan’la reklam ilişkisi yaşadığımızı düşünenler bile oldu. Hayır ben Alişan’ı sevdim. Hala da duygularım tam olarak bitmedi.”

‘Yanlışım yok’

Demet Akalın’ın “Arkadaşım Alişan’a yanlış yaptı bu yüzden vokalistim Seda’yı kovdum” sözlerine de Seda Önder “Orkestradan bir arkadaşım geldi ve ‘Demet sana her şey için teşekkür ediyor, artık gelmene gerek yokmuş’ dedi. Ben de teşekkür ettim ve olay kapandı. Ben Demet kastettiği yanlışı inanın anlamadım. Çünkü yaptığım bir yanlış yok. Demet her zaman çok sevdiğim bir insan. Bugün bana ihtiyacı olsa herkesten önce ben koşarım” dedi. (Vatan)