Abone Ol

Alırım seni ayağımın altına gerizekalı! Müge Anlı fena patladı!

Televizyon fenomeni Gazeteci Müge Anlı, öfkeli koca tarafından canlı yayında tehdit edilince açtı ağzını yumdu gözünü...

Alırım seni ayağımın altına gerizekalı! Müge Anlı fena patladı!

Televizyon fenomeni Gazeteci Müge Anlı, ev alıp 9 çocuğuyla yeniden hayata bağladığı Gaziantep'li Mukaddes'in kocası telefonla arayıp tehdit edince canlı yayında fena sinirlendi.

Turuncutime.com'un Haberine Göre; Müge Anlı'nın programına daha önce katılan 9 çocuğu ile sokakta kalan Gaziantep'ten bedensel engelli Mukaddes Hanım için Müge Anlı bir kampanya düzenlemişti. Kampanya sonucunda Mukaddes Hanım'ın 9 çocuğu ile yaşayabileceği bir ev alınmış, Gaziantep Belediyesi ve Valiliğinin yardımı ile ev dayanıp döşenmişti.

Ayrıca Mukaddes Hanım'ın  bir yıldır borçlar bırakıp ortadan kaybolan kocasının ailenin üzerine yıktığı borçları da ödenmişti. Mukaddes Hanım'ın, kocasının onun üzerine alıp işlettiği tır'da borçlar ve hacizden dolayı Mukaddes Hanım'ın başına bela olmuştu. Bu tırın borcuda ödenerek Mukaddes Hanım'a ailesini geçindirmesi için teslim edilmişti.

Bütün borçların temizlenip ailesinin bir eve kavuştuğunu öğrenen kocanın ilk işi bu sabah ortaya çıkıp Müge Anlı'nın program telefonunu arayarak tehdit etmesi oldu. Tehdit telefonunun gelmesi üzerine Müge Anlı çileden çıktı ve açtı ağzını yumdu gözünü.

Televizyon fenomeni Müge Anlı canlı yayında tehditçi kocaya şunları söyledi; "Bana bak sen kim oluyorsunda tehdit telefonu açıyorsun, 9 çocuğu sürünürken bırakıp gittin, şimdi herşey güllük gülistanlık, onun için mi telaşın. Sen kim oluyorsun da telefon açıp tehdit ediyorsun. Aç kabadayı. Alırım seni ayağımın altına gerizekalı, şimdi aldırıyorum seni emniyete bir gel bakalım sen beni nasıl tehdit edersin. Senin erkeliğini orda bir görelim. Öyle tehdit telefonu açmak yok, Erkeksen geleceksin erkek gibi konuşacaksın. Seni parçalarım beni sinirlendirme. Eğer sıkıyorsa beni tehdit etsene, zavallı kadından ne istiyorsun, Beni tehdit etse bu kadar sinirlenmeyeceğim, Zavallı Mukaddesi tehdit ediyor."

Müge anlı canlı yayında hiç bir tehdite pabuç bırakmaycağını ve yardıme ttiği insanları sonuna kadar koruyacağını sert bir dille gösterdi.