Abone Ol

Alina Boz kimdir? Paramparça'nın Hazal'ı Alina Boz kaç yaşında sevgilisi kimdir?

Alina Boz kimdir? Paramparça dizisinin güzel oyuncusu Alina Boz pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Paramparça dizisindeki oyunculuğu ile dikkat çeken Alina Boz yaşı küçük olmasına rağmen muhteşem performansı ile göz kamaştırıyor.

Alina Boz kimdir? Paramparça'nın Hazal'ı Alina Boz kaç yaşında?

Paramparça dizisinde Hazal karakterini canlandıran Alina Boz pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Güzelliği ile dikkat çeken Alina Boz oyunculuğu ile göz doldurmaya devam ediyor. Alina Boz 14 Haziran 1998 doğumlu. Yani Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'la aynı puanı alıp averajla elendiği sırada henüz Alina doğmamıştı! Alina Boz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle.

Alina Boz kimdir? Paramparça'nın Hazal'ı Alina Boz kaç yaşında sevgilisi kimdir? - Resim: 1Alina Boz: Oyunculuk yürümezse psikolog olurum

Alina Boz kimdir? Paramparça dizisinin güzel oyuncusu Alina Boz pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Paramparça dizisindeki oyunculuğu ile dikkat çeken Alina Boz yaşı küçük olmasına rağmen muhteşem performansı ile göz kamaştırıyor. Alina Boz 14 Haziran 1998 doğumlu. Yani Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'la aynı puanı alıp averajla elendiği sırada henüz Alina doğmamıştı!

Alina Boz son günlerin en çok en çok merak edilen isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Paramparça dizisinin güzel yıldızı Alina Boz henüz 17 yaşında olmasına rağmen maharetleri ile göz doldurmaya devam ediyor. 14 Haziran 1998 yılında Rusya'da doğun Alina Boz çocukluğundan bu yana oyunculuk eğitimi alıyormuş.

Alina Boz kimdir? Paramparça'nın Hazal'ı Alina Boz kaç yaşında sevgilisi kimdir? - Resim: 2Paramparça'nın Hazal'ı Alina Boz fotoğrafları

Paramparça dizisinin Hazal'ı Alina Boz, son zamanların en çok dikkat çeken genç yıldızlarından. Kendisi hakkında merak edilen pek çok soru sosyal medya hesabı üstünden Alina'ya soruluyor. Biz de sizler için Alina Boz hakkında merak edebileceğiniz tüm bilgileri bir araya topladık.

Alina Boz'a en çok sorulan soruların başında "Türk müsün?" geliyor. Bu soru hemen hemen her instagram paylaşımında yorum olarak geliyor Alina'ya. Hem kendisinin daha fazla bu soruyla muhatap olmaması hem de bu soruyu sormaya çekinenler için altını çizerek belirtiyoruz: Alina Boz Moskova doğumlu. Ancak İstanbul kütüğüne bağlı. Annesi Rus asıllı babası ise Türk.

Alina Boz'un hemen her yaş grubundan hayranları mevcut. Öyle ki 30-40 yaş grubundan erkek hayranları bile kendisiyle tanışmak için "zarf atma" niteliğinde yorumlar gönderebiliyorlar. Bu noktada herkesin dikkate alması gereken bir ayrıntı var, Alina Boz 14 Haziran 1998 doğumlu. Yani Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'la aynı puanı alıp averajla elendiği sırada henüz Alina doğmamıştı!

Alina'ya çok özel sorular da yöneltilebiliyor. Bunlardan biri de "Boyun kaç?" Sorana ne faydası olacak bilmiyoruz ama kendisi 1.73 boyunda. Kilosunu da merak edip sormayın diye şimdiden söyleyelim kendisi şimdilik 50 kilo civarında.

Alina'ya sorulan belki de en zihni sinir sorulardan biri de "Murat Boz'la akraba mısınız?" dır. Bilindiği kadarıyla bir akrabalık söz konusu değil. Alina ve Murat arasındaki bağ Süleyman Demirel'le Volkan Demirel arasındaki bağ kadar alakasız.

Başka sorulara bakacak olursak da aslında paylaştığı fotoğraflarda çok net olmasına rağmen kendisine inatla saç ve göz rengi sorulabiliyor. Alina'nın kumral saçları ve yeşil gözleri var. Ancak çoğu kişi tarafından sarışın sanılıyor.

Alina'nın belki de en çok muhattap olduğu soruların başında da sürekli aynı karede yer aldığı Burak Can adlı arkadaşıyla sevgili olup olmadıkları. Alina'nın Burak'la bir ilişkisi yok.

Ancak Alina kiminle fotoğraf çekinse "Acaba sevgilisi bu mu?" gibi sorular da ardından geliyor. Alina'nın son dönemde bu konuyla ilgili bir açıklaması yok. Kadın erkek ilişkilerine yönelik çok az paylaşımda bulunuyor.

Alina'ya genelde nerelerde dolaştığı da yöneltilen sorular arasında. Alina genelde arkadaş grubuyla dolaşıyor. Nereye gidiyor derseniz; Beyoğlu, Etiler, Bostancı genel olarak bulunduğu semtler arasında.

Özel zevkleri de Alina'ya zaman zaman sorulabiliyor. Açıkçası renkli bir hayatı var Alina'nın ve yaşı henüz çok genç olduğu için hemen herşeyle ilgilenebiliyor.

Galalar, açılışlar gibi özel günlere kimlerle katılıyor bu kız diye düşünenler için söyelyelim Alina arkadaşlarına çok düşkün ve bu tip organizasyonlara da arkadaşlarıyla katılıyor.

Önemli bir nokta ise hayvan sevgisi. Alina tam bir hayvansever. Özellikle sokak hayvanları hakkında yaptığı paylaşımlar oldukça dikkat çekici. Alina hayvanları çok seviyor ve onlar hakkında sürekli paylaşımlar yapıyor.

Evet toparlamak gerekirse Alina'nın arkadaşı olmak için giriş seviyesinde bilgiye artık sahip sayılırsınız. Ancak şunu belirtmemiz gerekir ki Alina'nın zaten çok geniş bir çevresi var ve fotoğraflarına yapılan yorumlara pek fazla cevap vermiyor. Ama gün olur da kendisiyle kontak kurmayı başarabilirseniz kendisine Murat Boz'la akraba olup olmadığını, Türk olup olmadığını kesinlikle sormayın ve iflah olmaz bir hayvansever olmaya gayret edin.

Alina Boz kendisini şöyle özetliyor: “Dokuz yaşında tiyatro eğitimi almaya başladım. Ardından ajansa yazıldım. Reklamlarda oynadım, dergi çekimlerinde yer aldım. Ve girdiğim bu dünyayı çok sevdim. İyi bir oyuncu olmaktan başka hedefim yok. Annem, tiyatro eğitimime Rusya’da devam etmemi çok istiyor. Sanırım bunu yapacağım.”

Alina Boz, daha önce Murat Boz ve Ata Demirer gibi isimlerle kamera karşısına çekmiş bir isim