Abone Ol

Ali Koç'un adaylığına Aziz Yıldırım ne diyor?

Habertürk yazarı Faik Çetiner, Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıklamasının ardından yaşananları anlattı.

Ali Koç'un adaylığına Aziz Yıldırım ne diyor?

Fenerbahçe'nin önemli isimleriyle görüştüğünü söyleyen Çetiner, Yargıtay'dan olumlu karar çıksa da Aziz Yıldırım'ın yeniden aday olacağını söyledi. Kanal A'da konuşan Çetiner, Aziz Yıldırım'ın Koç'un adaylığına rağmen başkanlıktan çekilmeyeceğini ve ilk tepkisinin bu olduğuna işaret etti:

Ali Koç'un adaylığını geri çekip çekmeyeceğiyle ilgili Çetiner, "Ali Koç adaylığını geri çekmeyecektir" yorumunda bulundu.

Çetiner, Fenerbahçe'de gizli başkan adayları olduğunu ancak Sadettin Saran ve Mehmet Ali Aydınlar'ın başkanlık için aday olmayacağını söyledi.

Faik Çetiner, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın başkanlık için aday olması için, "Ali Koç ve Aziz Yıldırım adaylığını koyarsa çekişmeli bir kongre olur ama bu kez Aziz Yıldırım başkanlığı çok da kolay kazanamaz." yorumunda bulundu.

'AZİZ YILDIRIM'I GENEL KURUL GÖNDERİR'
"Aziz Yıldırım önceki seçimleri ezici üstünlükle seçimi kazanmıştı. Kongrede ona inanan bir grup var. Genel Kurul üyeleriyle Aziz Yıldırım başkan seçilmişti, gönderirse de Genel Kurul gönderir."

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?
Fenerbahçe başkanlığına adaylığını koyacağını söyleyen Ali Koç için başkan Aziz Yıldırım önemli göndermelerde bulunmuştu...

Başkan Yıldırım, Yüksek Divan kurulu toplantısında Koç’u hedef alarak, “Biz seçimle geldik, seçimle gideriz. ‘Aday olmasın’ diyorlar. Cumhurbaşkanı Tayyip Bey’e diyebilir misin ‘Aday olma’ diye. Hakkınız var mı? Aday olmak istiyorlarsa şart koşmayacaklar. Kendine güvenen gelecek” ifadesini kullanmıştı.