Abone Ol

Ali Koç 4 yıl sonraki hedefini açıkladı

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, "4 yıl sonra hedefimiz 50 ülkede tamamen kendi mühendislerimiz ve işçilerimizin ürettiği araçlarımızı, motorlarımızı dünyaya satarak dünya kamyon pazarında iyi bir oyuncu olmak" dedi.

Ali Koç 4 yıl sonraki hedefini açıkladı

Ford Trucks müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci el olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında sunacak olan Ford Trucks Gizerler 4S tesisinin açılışı için Ali Koç’un da katılımıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Ali Koç, son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle hayatını kaybeden asker, polis ve vatandaşların ailelerine başsağlığı diledi. Türkiye’nin ve dünyanın pek çok bölgesini etkileyen savaş ve terör olaylarının bir an önce sona ermesi gerektiğini belirten Koç, "Barışın, huzurun, refahın ve her şeyden önemlisi özellikle saldırı altında bulunduğumuz şu dönemde erozyona uğrayan birlik ve beraberliğimizin tekrar pekişmesini ve güçlenmesini temenni ediyoruz" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ KENDİ MÜHENDİS VE İŞÇİLERİMİZİN ÜRETTİĞİ ARAÇLARLA DÜNYA KAMYON PAZARINA GİRMEK"
Gizerler A.Ş.’nin çeşitli yatırımlarda yıllardır Koç ailesini başarıyla temsil ettiğini anlatan Ali Koç, "Bugün açtığınız Ford Kargo 4S Plazası’yla da marka itibarını ve gücünü artıracağınıza, işleri büyüteceğinize inancım tamdır" ifadesini kullandı.
Şirket hedeflerinden bahseden ve yerli üretime ağırlık verdiklerini anlatan Ali Koç, "4 yıl sonra hedefimiz 50 ülkede tamamen kendi mühendislerimiz ve işçilerimizin ürettiği araçlarımızı, motorlarımızı dünyaya satarak dünya kamyon pazarında iyi bir oyuncu olmak" diye konuştu.

BAŞKAN SÖZLÜ’DEN YERLİ SERMAYE ÖNERİSİ
Konuşmaların ardından, Ford’dan 2 adet kamyon satın alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye plaket verildi. Sözlü, tüm alışverişlerin yerli sermayeden yapılması görüşünde olduğunu ifade ederek, bu konuda milliyetçilik yaptığını kaydetti.
Tören, aralarında vali yardımcılarının da bulunduğu kent protokolünün katılımıyla kesilen açılış kurdelesinin ardından son buldu.
(İHA)