Abone Ol

Aleyna Tilki penisli skandaldan sonra ortadan kayboldu

Çocuk şarkıcı Aleyna Tilki skandal paylaşımın ardından ortadan kayboldu.

Aleyna Tilki penisli skandaldan sonra ortadan kayboldu

1 milyon 300 bin kişinin takip ettiği sosyal medya hesabından penisli fotoğraf paylaşımı yapan şarkıcı Aleyna Tilki, skandalın ortaya çıkmasının ardından ortadan kayboldu.

Şarkıcının bu paylaşımına yönelik ne kendisinden ne de kariyer yönetimini üstlenen profesyonellerden bir açıklama yapılmadı. Tilki, sosyal medya hesabından fotoğraf ve hikaye paylaşımını da durdurdu.

Şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün takipçilerini şoke eden bir paylaşım yapmıştı. Tilki’nin Instagram’da paylaştığı bir fotoğrafta bariz şekilde ‘penis’ görülüyordu.

Elbette bu skandal paylaşım çocuk şarkıcının takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntü özellikle ünlü şarkıcıyı takip eden çocuk hayranlarının ailelerini hem kızdırdı hem kaygılandırdı.

Aleyna Tilki penisli skandaldan sonra ortadan kayboldu - Resim: 1

SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ

Skandal paylaşımın ardından Aleyna Tilki cephesi tam anlamıyla sessizliğe büründü. Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından o günden bu yana hiçbir fotoğraf ve hikâye paylaşımı yapılmadı. Tilki’nin kendisinden ve kariyer yönetimini üstlenen sorumlulardan da herhangi bir açıklama gelmedi.

MENAJERİ VE AİLESİ SUÇLANDI

Tilki’nin yaptığı bu skandal paylaşımdan şöhret ve kariyer yönetimini üstlenen menajeri, basın danışmanı ve ailesi suçlanmıştı. Görselin, özellikle sosyal medyada hızla yayılmasının ardından sozcu.com.tr skandalın neden olabileceği problemlere değinmiş, uzman görüşüyle desteklenen özel haberini okurlarıyla paylaşmıştı.