Abone Ol

Alex de Souza'dan itiraf: Yalan söyledim

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza yeni çıkan kitabında konuyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulunan Alex'in bu itirafları Brezilya'da büyük ses getirdi.

Alex de Souza'dan itiraf: Yalan söyledim

Fenerbahçe'nin efsane yıldızlarından Alex de Souza'nın biyografisi Türkiye'de satışa çıkmıştı. Brezilyalı futbolcunun kitabıyla ilgili her geçen gün yeni bir detay sosyal medyaya sızıyor. Bunlardan bir tanesi de yıldız ismin Cruzeiro'da yaşadığı krizli süreç....

Alex kitabında Cruzeiro Teknik Direktörü Marco Aurelio ile yaşadığı krizi anlattı. Yıldız isim teknik direktörünün kendisinden hoşlanmadığını söylerken Atletico Mineiro'yla oynanacak maç öncesinde hocasının kendisine "Seni bitireceğim, Seni istemediğin bir mevkide tek forvet olarak oynatacağım" dediğini açıkladı. Bu olayın ardından maçta 2 gol attığını anlatan Alex, skor 2-1 iken saha kenarına gelip Marco'dan beni çıkarmasını istedim. Bitmiş durumdaydım" ifadelerini kullandı.

Alex'in intikamı!

Alex'in çıkmasından sonra maç 2-2'ye gelirken Atletico Mineiro galibiyeti kaçıran taraf oluyor. Maçtan sonra tüm eleştiri okları Marco Aurelio'ya çevriliyor. Aurelio gazetecilerin Alex'i "Niye çıkarttınız?" sorusuna "Alex benden çıkarılmasını istedi" cevabını veriyor. Bu röportajın sonrasında ise bu kez mikrofonlar Alex'e uzatılıyor. Brezilyalı yıldız konuyu kitabında şöyle anlatıyor;

"Yamuk yapma sırası bendeydi. Maçın hiçbir dakikasında çıkmak istemediğimi beni kendi kararıyla oyundan aldığını açıkladım"