Abone Ol

Kadınlar ve erkekler neden aldatıyor?

medyafaresi.com yazarı ve Op. Dr. Gökçen Erdoğan, ATV'de yayınlanan Sağlıklı Mutlu Huzurlu'ya konuk oldu ve aldatmanın sebeplerini anlattı.

Kadınlar ve erkekler neden aldatıyor?

Doktor Gökçen Erdoğan, aldatmanın çok çeşitli sebepleri olduğunu söyledi. Bu sebepleri sosyokültürel seviye, ekonomik seviye, aile içi şiddet, iş hayatı, çevresel etkiler olarak sıralayan Erdoğan, temel sebep olarak evde yaşanan tatminsizlik ve huzursuzluğu gösterdi.

Erdoğan, aldatmanın hormonlarla alakalı olmadığını ve bir erkeğin istemediği takdirde aldatmayacağını söyledi. Aldatmamak için biraz güçlü bir yapıya sahip olmak gerektiğini anlatan Erdoğan "Kadınların da içinde ne fırtınalar kopuyor" diyerek istenildiği takdirde aldatmanın engellenebileceğine değindi.

GÖKÇEN ERDOĞAN'IN YAZISI: KADINLARIN EN HASSAS NOKTALARI

AYNI ANDA ORGAZM ŞEHİR EFSANESİ Mİ?

Sunuculuğunu Nilüfer Bereket'in yaptığı, hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan program, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayatın formüllerini ekrana getiriyor.

Alanında uzman kişilerle hem modern tıbbın gerekleri hem de doğal tedavi yöntemleri ile sağlık sorunlarına çözüm önerileri izleyicilere aktarılıyor. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile ruh sağlığımızın iyi olması için neler yapmak gerektiği, dini ve manevi konularda merak edilen konular konuşuluyor. Cuma günleri ise hastalıklardan kurtulmanın formüllerini veren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu programa konuk oluyor.