Abone Ol

Aldatılan kadının gece kulübü baskını

Cinsel yolla bulaşan hastalık geçirince aldatıldığını düşünen Songül K., sevgilisi Ufuk D.’yi Beyoğlu’ndaki gece kulübünde bir kadınla yakalayınca kurşun yağdırdı. Songül K., sevgilisiyle birlikte üç kişiyi yaraladı

Aldatılan kadının gece kulübü baskını

İstanbul'da gece kulübü basan bir kadın, kendisini aldatan sevgilisine kurşun yağdırdı. Kadına 8.5 yıl hapis isteniyor. Kuaför Songül K. (37) cinsel yolla bulaşan hastalık geçirince doktora gitti. Doktor, "Bu hastalık genelde hayat kadınlarından bulaşır, sevgilinin de kontrol olması gerek" dedi. Songül K. aldatıldığından şüphelendi.

Sevgilisi Ufuk D.'nin (38) sosyal medya hesaplarını takibe aldı. Songül K., Ufuk D.'nin yer bildirimi uygulaması "Swarm" ile Beyoğlu'ndaki bir gece kulübünde paylaşım yaptığını gördü. Babasının beylik tabancasını alarak gittiği gece kulübünde sevgilisini bir kadınla gören Songül K. kurşun yağdırdı. Sevgilisini bacağından vurdu.

Songül K. ifadesinde "Gece kulübünde yanında biri olduğunu görünce şoka girdim. Seslendim duymadı. Silahı çıkarmak isterken bir anda ateş aldı. Herhangi bir kastım yoktu. Kaza sonucu silah ateş aldı. Pişmanım" diye konuştu.

Ufuk D. ise ifadesinde "Songül beni aldatınca terk ettim, peşimi bırakmadı. Sol bacağımdan yaralandım. Koltuk değnekleri ile yürüyorum. Şikâyetçiyim" dedi. Barda yaralanan diğer 3 kişi ise Songül K.'den şikâyetçi olmadı. Ufuk D. ile kulüpte bulunan 3 müşteriyi yaralayan Songül K. hakkında 2 yıldan 8.5 yıla kadar hapis istemiyle İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Songül K. 'Kasten yaralama ve kamu güvenliğini kasten tehlikeye sokmak'la suçlanıyor.

hürriyet