Abone Ol

Al sana seks bombası!!! İşte 900'lü hatların gerçek kadınları!!!

Hayal ettikleri 'seks bombaları'yla telefonun bir ucunda konuşan ve fantezilerini gerçekleştiren erkekler, peki o kadınların gerçek birer 'seks bombası' olmadığının farkında mı?

Al sana seks bombası!!! İşte 900'lü hatların gerçek kadınları!!!

Türkiye'de de 900'lü hatların müdavimlerini çoğunlukla erkek müşteriler oluşturuyor.

NUMARANIN ARDINDANKİ 'NUMARA'

Geceyarısı pek çok televizyon programının hemen alt bölümünde beliriveren birbirinden seksi kadın fotoğrafları, arkadaşlık hatlarına açılan ilk kapı.Ancak görünen o ki, o kadınların hiçbiri hattında ucundaki gerçek kadın değil.

New York Post gazetesinden edinilen bilgiye göre aslında arkadaşlık hatlarını işleten şirketlerin tek amacı en ucuz maliyetle en fazla parayı kazanmak ve bu da ucuz maliyet de sesi dışında pek özelliği olması gerekmeyen kadınların telefonun ucunda oturup arayanla adeta sarışın bir seks bombası gibi konuşmak anlamına geliyor.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR

900'lü hatların gerçek yüzü!!! Telefonda onlarla konuşuyorsunuz! 



TELEFONDA SEKS YAPANLARI FOTOĞRAFLADI

Gazete, Amerika'nın en çok tercih edilen arkadaşlık hatlarında çalışan o kadınları ilk kez görüntüleyerek gerçeği ortaya koydu. New York'ta fotoğrafçılık yapan Phillip Toledano'nun objektifine poz veren bayanların bu fotoğrafları "telefonda seks" adlı sergide ilk kez gösterilmeden önce dün gazetede yayınlandı.

Toledano, şimdiye kadar pek çok 'telefon seksi'nde çalışan kadını, hatta erkeği fotoğraflayarak farklı bir işe imza atmış. İsimleri belirtilmeyen bu insanlar, yaptıkları işten utanmadıklarını ve severek yaptıklarını belirtiyor.

"Telefon seks endüstrisinde çalışacağım hiç aklıma gelmezdi.Onca yıl, mişteri hizmetlerinde çalıştım.Genellikle sesimin çok seksi olduğuna dair iltifatlar alıyordum.Düşündüm ki bir profesyonel olabilirim, seksi olmasam da...Bu iş müşteri hizmetlerinin bir parçası.Müşterinizi yüzünde bir gülümsemeyle bırakıyorsunuz.Bu inanın kendinizi iyi hissettiriyor."